4k dolar işlem alan 5k dolar işlem alan arkadaş takipçi satıyordu aslında ben şüphelenmedim değil. neyse aldım sslerde herşey duruyor. 40 k kadar takipçim düştü
Sslerde var zaten düşmeyen demi yazisimchatde güya düşmeyen diyordu![]()
şaşırdım doğrusu ama bu kadar şahit var müslümanlığa göre 3 şahit varsa şey oluyorbir kaç kişi daha bu durumdan mağdur
Gecmis olsun
yani bilmiyorum Burak abi çok güvendiğim biridirşaşırdım doğrusu ama bu kadar şahit var müslümanlığa göre 3 şahit varsa şey oluyor
Süresi var zatenİbrahim abi adam birkaç saat önce aktif olmuş bence biraz beklemek gerek çünkü kendisi birçok kişiyle sorunsuz ticaret yapmıştı ve foruma onca katkısı oldu
Düşmeyen takipci yoki garantili takipciler bile %10 %20 düşüyor zamanlaSslerde var zaten düşmeyen demi yazisim
10 düşmesi muhtemele 20 bile muhtemel 40 a düştü kardeşim %60 bu amkDüşmeyen takipci yoki garantili takipciler bile %10 %20 düşüyor zamanla
Kac Tl Tokatlandın10 düşmesi muhtemele 20 bile muhtemel 40 a düştü kardeşim %60 bu amk
Ya 250 attık bilmiyoruzKac Tl Tokatlandın
G.o knkYa 250 attık bilmiyoruz
E zaten sıkıntı var ya
100 attıysa şuan baktım hesaba 44k olmuş seninde matematikte sıkıntı var bu arada geçmiş olsun vnmöcxbmöbvc4k dolar işlem alan 5k dolar işlem alan arkadaş takipçi satıyordu aslında ben şüphelenmedim değil. neyse aldım sslerde herşey duruyor. 40 k kadar takipçim düştü
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lan doğru 44 k ben yanlış yazmışım neyse baya düştü işte 66 kadar100 attıysa şuan baktım hesaba 44k olmuş seninde matematikte sıkıntı var bu arada geçmiş olsun vnmöcxbmöbvc
Hayır@Cihan dönüş yaptımi Burak?
yok@Cihan dönüş yaptımi Burak?