virüstotal sorunsalı

öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar şimdi sık yaşadığım sorunlardan birini anlatacağım virüstotal linki vermeyen çoğu konuda virüstotalde tarayınca trojan malware fln...

öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar şimdi sık yaşadığım sorunlardan birini anlatacağım

virüstotal linki vermeyen çoğu konuda virüstotalde tarayınca trojan malware fln bulunabiliyor bunun önlenmesi için virüstotal linki zorunluluğu getirirseniz iyi olur

HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR,İYİ FORUMLAR

BAĞIŞ YAPIN BEA FAKİRİK
TŞEKKÜRLER CANIM BENİM

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Virustotal olmayan konular ya uyarılır, uyarı dinlenilmezse kilit atılıyor.

Lakin bugünden sonra yeni açılan konulara virustotal zorunludur. Geçmiş konulara birşey yapamayız ama konu sahiplerine tekrar uyarı gönderilir.

@İbrahim ve @Zapping_

Virustotal olmayan konular ya uyarılır, uyarı dinlenilmezse kilit atılıyor.

Lakin bugünden sonra yeni açılan konulara virustotal zorunludur. Geçmiş konulara birşey yapamayız ama konu sahiplerine tekrar uyarı gönderilir.

@İbrahim ve @Zapping_
daha önceden bir çocuk .py dosyasıyla virüs atıyordu

çocuk hala ortada cirit atıyor :D

@iphentos

konu falanda açtım sahte virustotal paylaşıyordu ibne

O çocuk banlandı şimdi. Gördüklerinizi report atın.. Dosyalar virustotal değilse de herşeyi yönetimden beklemeyin sizlerde üyeyi uyarın eklemesi yönünde..
tamamdır, uyaralı artı konuyu açalı yarım yıl rahat oldu, emeğinize sonuna kadar saygım var ama konu falan açtım adminlerde gördü ama anca şimdi banlanıyor, sizin işiniz zor tabii, ancak maalesef ortamda çok var

133,147Konular
3,281,095Mesajlar
318,644Kullanıcılar
veloraSon Üye
Üst Alt