Technitium Mac Adress Chancer v6 nasıl mac değiştirlir??? int gitmeden!

Bu prgoramı bu forumdan görmüştüm bi kişi yazdı teşekkürler onada. Baya kullanılıyormuş zaten. Benim sorunum emin olamamak sebebi ise ana cihazımın mac adresini değiştiriyorum...

Bu prgoramı bu forumdan görmüştüm bi kişi yazdı teşekkürler onada. Baya kullanılıyormuş zaten. Benim sorunum emin olamamak sebebi ise ana cihazımın mac adresini değiştiriyorum internet oto bir şekilde gidiyor daha sonra interneti açıyorum ve mac adresi Technitium Mac Adress Chancer programında değişmiş bir şekilde görünüyor fakat ben örnek vereyim kali linux a ifconfig yazıp baktığım zaman mac adresi benim orjinal mac adresim olarak görünüyor... Ben ana yerden baktığım için mi öyle görünüyor? Yani ifconfig yüzündenmi öyle görünüyor? Sonuçta vpn açtığımızda değiştiğini görüyoruz fakat ifconfig yazdığımızda orjinal ıp mizi görüyoruz... Yani sorunum emin olamamak?? Alta cevap yazarsanız sevinirim

ben yazmıştım :)
mac adresine baktığına emin misin? verdiğim program sadece mac adresi değiştirir ve ayriyetten windows için bi programdır, kalide çalışır mı bilmem
mac adresi örneği:
A7:96:13:AB:7D:20

ben yazmıştım :)
mac adresine baktığına emin misin? verdiğim program sadece mac adresi değiştirir ve ayriyetten windows için bi programdır, kalide çalışır mı bilmem
mac adresi örneği:
A7:96:13:AB:7D:20
Reis program benim orjinal mac imi bile göstermiyor yine değiştirdim ve ipcıonfig yazdım cmd ye orda değişmiş olarak görünmüyor peki nereden emin olucam ben sonuçta vpn açtığımızdada ipcomfig yaz normal ıp görünür ama değişir o aslında

131,807Konular
3,271,548Mesajlar
316,253Kullanıcılar
ragbrgj4jrSon Üye
Üst Alt