Merhaba Arkadaşlar. Whatsapp Sanalında Artemis Olarak biliniyorum. Ve birden fazla Kapatılan,Yasaklanan Numaraları Açmayı başardım.Önceden açtığım konuda ki forumum fix yemiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaşlar. Whatsapp Sanalında Artemis Olarak biliniyorum. Ve birden fazla Kapatılan,Yasaklanan Numaraları Açmayı başardım.Önceden açtığım konuda ki forumum fix yemiş. Tekrar Forum yazıp paylaşıyorum. Deneyin Numaranız Açılacaktır. Hemen Konuya Geçiyorum;
Öncelikle Gmail Hesabı oluşturuyoruz. Ve Mail Atıcaz;
Mail: [email protected]

Konu: Whatsapp Hesabım -1 Oldu.

Merhaba, Whatsapp'ta dolaşıyordum, Sonra canım sıkıldı çıktım. Aradan 2-3 Saat geçti Tekrar whatsapp'a giriş yaptım fakat -1 olarak gördüm. Whatsapp'a giriş yapamıyorum Yardımcı Olur musunuz?

Telefon Numaram: +90 5xx xxx xx xx
Telefon Modelim: xxxxxx
Telefon Operatörüm: xxxxxx

Dipnot: Telefon numaranızı yazacaksınız. xxx'leri silerek. Telefon Modeline Telefonunuzun markası modeli yani. Samsung Note5 gibi, Telefon Operatörünede Turkcell, Vodafone, TurkTelekom Ne kullanıyorsanız artık yazıp yollayın maili. İşe yarayacaktır.

Merhaba Arkadaşlar. Whatsapp Sanalında Artemis Olarak biliniyorum. Ve birden fazla Kapatılan,Yasaklanan Numaraları Açmayı başardım.Önceden açtığım konuda ki forumum fix yemiş. Tekrar Forum yazıp paylaşıyorum. Deneyin Numaranız Açılacaktır. Hemen Konuya Geçiyorum;

Merhaba, Whatsapp'ta dolaşıyordum, Sonra canım sıkıldı çıktım. Aradan 2-3 Saat geçti Tekrar whatsapp'a giriş yaptım fakat -1 olarak gördüm. Whatsapp'a giriş yapamıyorum Yardımcı Olur musunuz?

Dipnot: Telefon numaranızı yazacaksınız. xxx'leri silerek. Telefon Modeline Telefonunuzun markası modeli yani. Samsung Note5 gibi, Telefon Operatörünede Turkcell, Vodafone, TurkTelekom Ne kullanıyorsanız artık yazıp yollayın maili. İşe yarayacaktır.-=Stripped Content=-
Calısmaz bana salın noyu 3 dakkada açaym

Dipnot: Telefon numaranızı yazacaksınız. xxx'leri silerek. Telefon Modeline Telefonunuzun markası modeli yani. Samsung Note5 gibi, Telefon Operatörünede Turkcell, Vodafone, TurkTelekom Ne kullanıyorsanız artık yazıp yollayın maili. İşe yarayacaktır.-=Stripped Content=-
Qwe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,407Konular
3,281,479Mesajlar
320,826Kullanıcılar
DjwkodoeSon Üye
Üst Alt