Güvenlik açıkları nedeniyle kapatılmıştır.
vtde ekle knkS.a arkadaşlar ben NAO sizlere sql siz metin belgesi (txt) ile php üyelik sistemi + üye banlanabilir bi sistem yaptım txt ile üyelik sistemi vb. seyler yok hepsi sql ile bazı kisiler ise sql bulaşmak istemiyo size direk ftp atınca çalışacak sql vb. uğraşmiyacağınız sistem yaptım isterseniz chat , post , konu , pm gibi araçlar ekleyip kendi servisinizi yapabilirsiniz. sistemde başta 2 index bar kayıt olma ve giriş yapma ayriyetten üye girişini engelleyebiliceksiniz (ip banı) isterseniz sql siz chat , post , konu gibi servislerde yaparım birlestirir servis kurarsınız o size kalmış neyse
NOT : üyelerin giriş bilgileri "datalogger/veriler.txt" adındaki uzantıda bulunabilir banliyacağınız üyenin ip adresinide orda en sonki indexinde yazar.
S.a arkadaşlar ben NAO sizlere sql siz metin belgesi (txt) ile php üyelik sistemi + üye banlanabilir bi sistem yaptım txt ile üyelik sistemi vb. seyler yok hepsi sql ile bazı kisiler ise sql bulaşmak istemiyo size direk ftp atınca çalışacak sql vb. uğraşmiyacağınız sistem yaptım isterseniz chat , post , konu , pm gibi araçlar ekleyip kendi servisinizi yapabilirsiniz. sistemde başta 2 index bar kayıt olma ve giriş yapma ayriyetten üye girişini engelleyebiliceksiniz (ip banı) isterseniz sql siz chat , post , konu gibi servislerde yaparım birlestirir servis kurarsınız o size kalmış neyse
NOT : üyelerin giriş bilgileri "datalogger/veriler.txt" adındaki uzantıda bulunabilir banliyacağınız üyenin ip adresinide orda en sonki indexinde yazar.
vtde ekle knk
eyw reis tasarım fazla önem vermedim agam tasarım zevkim iyi değil o yüzden <3Eline Sağlık güzel bir çalışma olmuş.
Tasarım biraz daha geliştirilebilir.
olur sorunlar neler? gözümden kaçmış olabilir.Birkaç güvenlik Sorunu var Bence bunları kapatık tekrar paylaşım yapalım![]()
Ciddi sorunlar var telegramın varmı?olur sorunlar neler? gözümden kaçmış olabilir.
yok agam tg kullanmıyorum wp olmazmı?Ciddi sorunlar var telegramın varmı?
İnstagramda buluşalım 🤣yok agam tg kullanmıyorum wp olmazmı?
olur agam ig : ogc_yazilim gel agamİnstagramda buluşalım 🤣
yazdım broolur agam ig : ogc_yazilim gel agam