Selam, yeniyim bana yardımcı olur musunuz?

Selam, fazla büyük birisi değilim kendim birşeyler öğrenmek istiyorum forumda, pek birşey yapamıyorum birisiyle tanışıp onu beni eğitmesini isterim bir kardeşi olarak beni...

Selam, fazla büyük birisi değilim kendim birşeyler öğrenmek istiyorum forumda, pek birşey yapamıyorum birisiyle tanışıp onu beni eğitmesini isterim bir kardeşi olarak beni sayabilmesini isterim, böyle işleri öğrenmek istiyorum.

Selam, fazla büyük birisi değilim kendim birşeyler öğrenmek istiyorum forumda, pek birşey yapamıyorum birisiyle tanışıp onu beni eğitmesini isterim bir kardeşi olarak beni sayabilmesini isterim, böyle işleri öğrenmek istiyorum.
sal insta seni sanala sokarım

Yanlış anlaşılmak veya kötü görünmek istemem ama kimsenin yardım edeceğini sanmıyorum, demeye çalıştığım şey hiçbirimiz birinin yardımıyla öğrenmedik bu işleri, uğraştık denedik öyle oldu.

131,819Konular
3,271,662Mesajlar
316,286Kullanıcılar
dark1508Son Üye
Üst Alt