Sanaldan arkadaş edinmek,ortamım olsun istiyorum yeni üyeyim.

Rating - 0%
Merhaba,yeni bir üyeyim ve sanal ortamda arkadaş edinmek,abili kardeşli ortamım olsun istiyorum cünkü gercek dostluklardan iyi oldugunu biliyorum normal hayatta dost dedigim insanlardan cokca darbe yasadim.Instagram,twitter,youtube,
facebook,spotify,tiktok gibi platformlardan anlıyorum ig da kapatma,acma methodları diger platformlarda takipci,beğeni,izlenme vb. diger konular olsun anlıyorum.

Instagram - @f4tihktkk_

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
Merhaba,yeni bir üyeyim ve sanal ortamda arkadaş edinmek,abili kardeşli ortamım olsun istiyorum cünkü gercek dostluklardan iyi oldugunu biliyorum normal hayatta dost dedigim insanlardan cokca darbe yasadim.Instagram,twitter,youtube,
facebook,spotify,tiktok gibi platformlardan anlıyorum ig da kapatma,acma methodları diger platformlarda takipci,beğeni,izlenme vb. diger konular olsun anlıyorum.

Instagram - @f4tihktkk_
her türlü ihanet yersin realde dewam bro

Rating - 0%
Tr sohbet kanalları var arkadaş edinebilmen için. Şayet yaşça uygunsan o tarz sitelerden kolayca ve kaliteli arkadaşlıklar edinebilirsin.
Ama yaşça hala genç isen reel arkadaşlıklara ağırlık vermen şimdiki ve ilerdeki hayatında sosyal açından daha doğru bir hareket
olacaktır. Naçizane fikrim ve önerim bu şekilde.

131,450Konular
3,268,272Mesajlar
315,164Kullanıcılar
yxsufsxamaqSon Üye
Üst Alt