Arkadaşlar bir çocuk var isim soy isim var onun dışında çocuğu bitirmeniz gerekiyor işte 20 kişi gruba çek söv gibi delikanlılğa çok uymuyor da öyle gerekti hesabını vs kapatırım bu çocuğu silerim sanaldan reelden diyen varsa yazsın ödeme bol
valla öyle reis para için götünü dahi verecekler var50k para ver yarın selası okunur
eminmisin ismini duymasından kastın ne hesap kapatıp bırakmakmı yoksa başka şeyler varmı100 lira ver daha ismini duyamazsın
yalnız sende o parayı vrecek göt yok sıkıntıvalla öyle reis para için götünü dahi verecekler var
eminmisinyalnız sende o parayı vrecek göt yok sıkıntı
hocam pardon ben seni yanlış anladım sana laf falan sokmaya çalışmadım öyle olduysa kusura bakmayalnız sende o parayı vrecek göt yok sıkıntı
Nosunu sal herbokunu bulimArkadaşlar bir çocuk var isim soy isim var onun dışında çocuğu bitirmeniz gerekiyor işte 20 kişi gruba çek söv gibi delikanlılğa çok uymuyor da öyle gerekti hesabını vs kapatırım bu çocuğu silerim sanaldan reelden diyen varsa yazsın ödeme bol
50k çıkabiliyosan bi rank al @Leviosa gibi buna yaz parayla aleminmisin![]()
numarası varsa wp sini kapatırım adresini bulurum instasınnı kapatırım falan insta llll.berat.lll1Arkadaşlar bir çocuk var isim soy isim var onun dışında çocuğu bitirmeniz gerekiyor işte 20 kişi gruba çek söv gibi delikanlılğa çok uymuyor da öyle gerekti hesabını vs kapatırım bu çocuğu silerim sanaldan reelden diyen varsa yazsın ödeme bol
KNK SEN DE UCUZ CALISIYON100 lira ver daha ismini duyamazsın
50k para ver yarın selası okuYAIPHGPUDIFSUGAIDSGAOSPOSA"QQ"QE"Q""Q"E"Q"QE.EQWQ.WE.WE..WEQ.WE.QEW.EQW.E.:eqw:qew:wqe:wqe:wq:qw
insta genjixvip ulaş bana kapatırım veya hesabını bi şekil çalarım yaz fiyat hesabın takipçisine bağlıArkadaşlar bir çocuk var isim soy isim var onun dışında çocuğu bitirmeniz gerekiyor işte 20 kişi gruba çek söv gibi delikanlılğa çok uymuyor da öyle gerekti hesabını vs kapatırım bu çocuğu silerim sanaldan reelden diyen varsa yazsın ödeme bol
10 yıl hapis yatılır diyorsun yanibütün bilgileri bulunur(TC no, adres, anne baba ad soyad), bütün bilgileri adult sitelerde icq gruplarında public edilir, adresine ship geçilir, hesabı kapatılır, adına cc geçilir.
Bütün bedel 10.000₺, kabul ediyorsanız pm'den iletişime geçin.
baya sağlamsın hocam bu daha geniş çaplı adamı halletimde o tarz bir iş düşerse sendeyimbütün bilgileri bulunur(TC no, adres, anne baba ad soyad), bütün bilgileri adult sitelerde icq gruplarında public edilir, korona teşhisi konulur, adresine ship geçilir, hesabı kapatılır, adına cc geçilir.
Bütün bedel 10.000₺, kabul ediyorsanız pm'den iletişime geçin.
no yok kankaNosunu sal herbokunu bulim