meb k12.tr siteler hacklenebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

LordZilla

sen bunu hackleyip okuldaki arkadaşlarına hava mı yapacan ?

Rating - 0%
sen bunu hackleyip okuldaki arkadaşlarına hava mı yapacan ?
Hayır sadece uyarı yapmak çünkü o okulda çok sorun yaşattılar hocalar, müdür, müdür yardımcıları. Bir proje işine girdim yardım edecez dediler etmediler. Sonra arkamızdan dedikodu yaptılar. Bir hoca öğrencisinin iyiliğini ister. Ama bunlar kötülük yapıyorlar

R

RicoDiaZ

.k12 sitelerde İmage upload açığı vardı kardeşim dorku tekrar bulabilirsem atarım sana

hax0r.tr

<?php dAyı ?>
Rating - 0%
Örneğin bu okul sitesi hacklenebilir mi? açık var mıdır? http://akibmtal.meb.k12.tr/
Bende alabilir miyim zahmet olmaz ise ?
bulursan banada atabilirmisşn?
.k12 sitelerde İmage upload açığı vardı kardeşim dorku tekrar bulabilirsem atarım sana
Şimdi hepinize çok ufak bir sorum var beyler, TR Sitelerden ne istiyorsunuz?
Hayır sadece uyarı yapmak çünkü o okulda çok sorun yaşattılar hocalar, müdür, müdür yardımcıları. Bir proje işine girdim yardım edecez dediler etmediler. Sonra arkamızdan dedikodu yaptılar. Bir hoca öğrencisinin iyiliğini ister. Ama bunlar kötülük yapıyorlar
Ayrıca sana gelirsek, eğer ödevlerin için bir sorun yaşattılarsa, bunu burada değil derslerine özen göstererek yapabilirsin. Ne demek ulan bir Okul sitesi hacklemek veya TR Site hacklemek ha?

Rating - 0%
Şimdi hepinize çok ufak bir sorum var beyler, TR Sitelerden ne istiyorsunuz?

Ayrıca sana gelirsek, eğer ödevlerin için bir sorun yaşattılarsa, bunu burada değil derslerine özen göstererek yapabilirsin. Ne demek ulan bir Okul sitesi hacklemek veya TR Site hacklemek ha?
Benim amacım hacklemek felan değil sadece merak

T

TheWayEnd

Konu Kilit Saçma Sapan İşler Yapmayın Burda Alayınızı banlarım :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,583Konular
3,269,368Mesajlar
315,473Kullanıcılar
calborredSon Üye
Üst Alt