Hayır sadece uyarı yapmak çünkü o okulda çok sorun yaşattılar hocalar, müdür, müdür yardımcıları. Bir proje işine girdim yardım edecez dediler etmediler. Sonra arkamızdan dedikodu yaptılar. Bir hoca öğrencisinin iyiliğini ister. Ama bunlar kötülük yapıyorlarsen bunu hackleyip okuldaki arkadaşlarına hava mı yapacan ?
Bulursan banada at.k12 sitelerde İmage upload açığı vardı kardeşim dorku tekrar bulabilirsem atarım sana
bulursan banada atabilirmisşn?.k12 sitelerde İmage upload açığı vardı kardeşim dorku tekrar bulabilirsem atarım sana
Tabi kardesim atarımbulursan banada atabilirmisşn?
Bende alabilir miyim zahmet olmaz ise ?Tabi kardesim atarım
Örneğin bu okul sitesi hacklenebilir mi? açık var mıdır? http://akibmtal.meb.k12.tr/
Bende alabilir miyim zahmet olmaz ise ?
bulursan banada atabilirmisşn?
Bulursan banada at
Şimdi hepinize çok ufak bir sorum var beyler, TR Sitelerden ne istiyorsunuz?.k12 sitelerde İmage upload açığı vardı kardeşim dorku tekrar bulabilirsem atarım sana
Ayrıca sana gelirsek, eğer ödevlerin için bir sorun yaşattılarsa, bunu burada değil derslerine özen göstererek yapabilirsin. Ne demek ulan bir Okul sitesi hacklemek veya TR Site hacklemek ha?Hayır sadece uyarı yapmak çünkü o okulda çok sorun yaşattılar hocalar, müdür, müdür yardımcıları. Bir proje işine girdim yardım edecez dediler etmediler. Sonra arkamızdan dedikodu yaptılar. Bir hoca öğrencisinin iyiliğini ister. Ama bunlar kötülük yapıyorlar
Benim amacım hacklemek felan değil sadece merakŞimdi hepinize çok ufak bir sorum var beyler, TR Sitelerden ne istiyorsunuz?
Ayrıca sana gelirsek, eğer ödevlerin için bir sorun yaşattılarsa, bunu burada değil derslerine özen göstererek yapabilirsin. Ne demek ulan bir Okul sitesi hacklemek veya TR Site hacklemek ha?
Etme kardeşim merak falan.Benim amacım hacklemek felan değil sadece merak