@BlackLorD Dan Facebook kapama işlemi almıştım ve yaklaşık 1.5 aydır paramı iade etmedi ve 1.5 aydırda cevap vermiyor
arkadaşın cevap vermesini bekledim vermedi haksız duruma düşmesini istemedimgeçmiş olsun fakat 1.5 ay sonra mı aklınıza geldi bunu paylaşmak?
2004 mü qwQWGQWG
Teşekkürler imhatiminde yetkili olduğundan dolayı güvenmiştimgecmis olsun esc kullanın
Az önce bana geldi kapat diye seni referans gösterdim nmvxcföçvncxmbööçnmbcvnömnö2004 mü qwQWGQWG
sende dolandırmassın inşallahAz önce bana geldi kapat diye seni referans gösterdim nmvxcföçvncxmbööçnmbcvnömnö
sıkıntı yok kapatırız bizde dalga dümen olmaz öyle adımı lekelemem 2 3 kuruş içinAz önce bana geldi kapat diye seni referans gösterdim nmvxcföçvncxmbööçnmbcvnömnö
Bu çocuk sözde method satıyordu @Terakki aga demedimmi sana bu dolandırıcı diye Allahtan dolandırılmadık 😂😂@BlackLorD Dan Facebook kapama işlemi almıştım ve yaklaşık 1.5 aydır paramı iade etmedi ve 1.5 aydırda cevap vermiyor
Aradığımda annesi açtı demiştim ya bu çocuk o çocuk işte dfamsnfönçömnçbçcövsıkıntı yok kapatırız bizde dalga dümen olmaz öyle adımı lekelemem 2 3 kuruş için
lan :QWDPKĞQGWĞKPQWGKĞPQWKGKĞPQWGĞPKKQPWGPKĞ sinirim tepemde varmı instası felan sabahlara kadar söveyimAradığımda annesi açtı demiştim ya bu çocuk o çocuk işte dfamsnfönçömnçbçcöv
Kim o yaAradığımda annesi açtı demiştim ya bu çocuk o çocuk işte dfamsnfönçömnçbçcöv
olm muzo bu forumda değilki amk yan forumdaKim o ya![]()
bu forumdan yazdım ona pm den @BlackLorD kendisiolm muzo bu forumda değilki amk yan forumda
Etiketlediğin çocuk 2004'de sanalda falan değil 2004'de facebook yeni kurulmuştu aq la en baba web hacking adamı 2006'da bu ortama düşmüştür isim vermek gibi olmasın ay*r vardı bilen bilir o adam bile 2006'da kurmuştu forum'u yani diyeceğim o'ki kendini yok şu yılda yok bu yılda geldim diyen herkese güvenmeyecen yaşı daha 17 18 en babası 18 yaşında olsun method satıyordu bize ben aradım akşam annesi açmıştı muzaffer uyuyor okula gidicek vs vs demişti bende tamam abla sağol dedim öğrenci yani dahaKim o ya![]()
Harbimi ben onun 30 yaşında falan olduğunu düşünüyordumEtiketlediğin çocuk 2004'de sanalda falan değil 2004'de facebook yeni kurulmuştu aq la en baba web hacking adamı 2006'da bu ortama düşmüştür isim vermek gibi olmasın ay*r vardı bilen bilir o adam bile 2006'da kurmuştu forum'u yani diyeceğim o'ki kendini yok şu yılda yok bu yılda geldim diyen herkese güvenmeyecen yaşı daha 17 18 en babası 18 yaşında olsun method satıyordu bize ben aradım akşam annesi açmıştı muzaffer uyuyor okula gidicek vs vs demişti bende tamam abla sağol dedim öğrenci yani daha
masum :qWDĞPKQGWKWGĞĞKPWQGQWGHarbimi ben onun 30 yaşında falan olduğunu düşünüyordum
:ddmasum :qWDĞPKQGWKWGĞĞKPWQGQWG
Yok be kardo 17 18Harbimi ben onun 30 yaşında falan olduğunu düşünüyordum
250₺kaç para mağdur etti ?
2004 doğumlu zaten aq2004 mü qwQWGQWG
İşte feraset işte adam gibi adamliküye kalıcı olarak uzaklaştırıldı, iadenizi geçmesi halinde cezası ipta olur.