içerik kısıtlaması ?

Rating - 0%
s.a. arkadaşlar oncelikle bu konuyu tam olarak nereye acıcam emin olamadım yanlısım varsa affola ben simdi warez bolumune icerik paylasıyorum ama o bolumde ne bı cevap verebılıyorum nede bi icerik gorebılıyorum en azından bu kısıtlamaya bi zaman yada icerik atıp klit acılması gibi bi limit eklenseydi daha iyi olurdu icimde icerik paylasmayla ilgili hic heves kalmadı desem yeridir

A-K 

Nostalji
Rating - 0%
Foruma Katkısı faydasi olmayan boş beleş elemanlar üstüne bide içerik çalıp orda burda paylaşanlar için Gayet güzel bir sistem

Rating - 0%
tamam tamam anladık kızmayın bu kadar :=) ne kadar daha calıscam onu soyleyin bari

Quaxer

BIRAKTIM
Rating - 0%
Spyhackerz, aldığı bu kararlar doğrultusunda "ne kaa ekmek okaa köfte" politikasını uygulamaktadır. Zira yapılan bu sistem veyahut kurallar, sitemizin konularının çalınmasına bilhassa da üyelerimizin emeklerinin heba olmasına adeta bir duvar, bir engel görevi görmektedir. Sitemiz sizin gibi temiz ve iyi yürekli aynı zamanda da kendini bilgiye aç ve öğrenmeye meyilli olarak tanımlayan üyelerimizdende tek isteği konu paylaşımında bulunmalarıdır. Zamanla çeşitli izinlere sahip olabilmekte ve aynı zamanda da sitemizin yapı taşı ya da temeli olarak adlandırdığımız, her biri birbirinden değerli olan konularımıza erişim sağlayabilmektesiniz.

Saygılarımla, Quaxer.

Son düzenleme:
131,612Konular
3,269,693Mesajlar
315,569Kullanıcılar
Üst Alt