Mağaza Barkod Programı (1 Viewer)

Selamun aleyküm , Arkadaşlar yeni tuhafiye dükkanı açacağız ve barcode programlarının hepsi ücretli yıllık ücret alıyorlar. Sizin ücretsiz güzel önerebileceğiniz veya...

Kendi etiketlerini basarsan basit bir şey yazabiliriz. Sistemede girersin sattıkça da kalan sayısı gözükür gün sonu satılan ürün görürsün. Ama ürünleri eklemen zor olur. Ayrıca barkod okumak yerine ürün kodunu elinle girmen gerekir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kendi etiketlerini basarsan basit bir şey yazabiliriz. Sistemede girersin sattıkça da kalan sayısı gözükür gün sonu satılan ürün görürsün. Ama ürünleri eklemen zor olur. Ayrıca barkod okumak yerine ürün kodunu elinle girmen gerekir.
teşekkür ederim yeterli olmaz bende var bitane fiş basamadığım için kullanmıyorum onu biraz daha ilerlesin diye uğraşacam bakalım ekleyebilirsem fiş basmayı çok güzel hallolacak herşey ama delphi 7 ile yazılmış ve bu dilin devri bittiği için boşuna öğrenmek istemiyorum.

teşekkür ederim yeterli olmaz bende var bitane fiş basamadığım için kullanmıyorum onu biraz daha ilerlesin diye uğraşacam bakalım ekleyebilirsem fiş basmayı çok güzel hallolacak herşey ama delphi 7 ile yazılmış ve bu dilin devri bittiği için boşuna öğrenmek istemiyorum.
Python ile yazıp arayüz ekleyebiliriz.
Ama fiş olayı için lazerli fiş printer lazım.
Şimdilik işini görecek bişey hazırlamaya çalışırım istersen carii hesap yapabileceğin

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,206Konular
3,283,025Mesajlar
319,590Kullanıcılar
şahimSon Üye
Üst Alt