-
COLLECTOR45
Backend Developer
AVANTAJLARI
+Php ile derlenmediği için mail atma hızı 1mail/1saniye dir.
+Program aslında yılların programı tüm reklam şirketleri kullanıyor Orjinal Hali 89.99$
+Asla ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmaz , yıllardır stabil çalışan tek sürümü var .
+Database sorunu yoktur mailleri .txt dosyası ile içeri aktarabilirsiniz.
+Database , localhost php sürümü vs.vs. hata almazsınız MASAÜSTÜ UYGULAMASI'dır.
+Google yandex vs. tüm hostlar ile smtp bağlantısı yapabilirsiniz . Bu ayarları config diye bir dosya içerisinden değil de programın içinden ekleyerek yapabilirsiniz.
+Çoğu e-mail (yandex gmail vb. vb.) sisteminin hazır ayarları yüklüdür kullanıcı adı şifre gir devam et.
+Spin text özelliği ile her mailde değişken bir sayı veya text oluşturarak taslağınızın spam yemesini önlersiniz.
+HTML Editörü bulunuyor içerisinde
+Günlük posta sınırınızı koyabiliyorsunuz
+Birden fazla smtp hesabınızı bağlayarak hostunuz neyse artık günlük posta sınırınız dolduğunda yan hesaba hızlıca geçiş yapıp devam edebiliyorsunuz
DEZAVANTAJLARI
-Mail toplamaz.
Programın Piyasa Değeri
Programın Orjinali : 1.474,13 Türk Lirası ediyor.
Blackhatprotools forum sitesinde : 0,0000015BTC'e yani 550TL'ye satılıyor.
Programı size : 99TL'ye satıyorum.
Program Kaç Ay, Yıl Dayanır ?
Program ebedi çalışır.
Yıllardır tek sürüm üzerinde güncelleme almadan çalışıyor.
Asla hata vermez.
Program Lisanslaması Nedir ?
Crack yazılımdır . Lisanslaması sonsuzdur .
Destek imkanı var mı ?
Var. Size verdiğim telegram adresim ile 7/24 ulaşabilirsiniz . Programın her zaman arkasındayım asla sizi yarı yolda bırakmaz, bırakmam.
Kurulum Destek imkanı var mı ?
Kurulumu birlikte kurarak yapıyoruz . Size gerekli ayarları telefonla arayarak anlatıyorum . Program basit bir program fakat herkes anlayamayabilir .
Aklınıza takılan son soruya kadar , siz programı "evet ben hallettim artık mail basabiliyorum" diyene kadar görüşme desteğini devam ettiriyorum.
Fiyat ?
100 Türk Lirası
Fiyata dahil değildir isteğe bağlı olarak;
(Yanında indirim mail toplama programı sadece 50TL!)
Referans ve Siftah Ektedir
@Pintbos
Programa dair görüntüler
Program 10 Saniyede 10 Mail Basıyor
Saniye / 1 Mail
Alana hayırlı uğurlu olsun
+Ref +Kef Bol
+Php ile derlenmediği için mail atma hızı 1mail/1saniye dir.
+Program aslında yılların programı tüm reklam şirketleri kullanıyor Orjinal Hali 89.99$
+Asla ilerleyen zamanlarda sorun çıkarmaz , yıllardır stabil çalışan tek sürümü var .
+Database sorunu yoktur mailleri .txt dosyası ile içeri aktarabilirsiniz.
+Database , localhost php sürümü vs.vs. hata almazsınız MASAÜSTÜ UYGULAMASI'dır.
+Google yandex vs. tüm hostlar ile smtp bağlantısı yapabilirsiniz . Bu ayarları config diye bir dosya içerisinden değil de programın içinden ekleyerek yapabilirsiniz.
+Çoğu e-mail (yandex gmail vb. vb.) sisteminin hazır ayarları yüklüdür kullanıcı adı şifre gir devam et.
+Spin text özelliği ile her mailde değişken bir sayı veya text oluşturarak taslağınızın spam yemesini önlersiniz.
+HTML Editörü bulunuyor içerisinde
+Günlük posta sınırınızı koyabiliyorsunuz
+Birden fazla smtp hesabınızı bağlayarak hostunuz neyse artık günlük posta sınırınız dolduğunda yan hesaba hızlıca geçiş yapıp devam edebiliyorsunuz
DEZAVANTAJLARI
-Mail toplamaz.
Programın Piyasa Değeri
Programın Orjinali : 1.474,13 Türk Lirası ediyor.
Blackhatprotools forum sitesinde : 0,0000015BTC'e yani 550TL'ye satılıyor.
Programı size : 99TL'ye satıyorum.
Program Kaç Ay, Yıl Dayanır ?
Program ebedi çalışır.
Yıllardır tek sürüm üzerinde güncelleme almadan çalışıyor.
Asla hata vermez.
Program Lisanslaması Nedir ?
Crack yazılımdır . Lisanslaması sonsuzdur .
Destek imkanı var mı ?
Var. Size verdiğim telegram adresim ile 7/24 ulaşabilirsiniz . Programın her zaman arkasındayım asla sizi yarı yolda bırakmaz, bırakmam.
Kurulum Destek imkanı var mı ?
Kurulumu birlikte kurarak yapıyoruz . Size gerekli ayarları telefonla arayarak anlatıyorum . Program basit bir program fakat herkes anlayamayabilir .
Aklınıza takılan son soruya kadar , siz programı "evet ben hallettim artık mail basabiliyorum" diyene kadar görüşme desteğini devam ettiriyorum.
Fiyat ?
100 Türk Lirası
Fiyata dahil değildir isteğe bağlı olarak;
(Yanında indirim mail toplama programı sadece 50TL!)
Referans ve Siftah Ektedir
@Pintbos
Programa dair görüntüler
Program 10 Saniyede 10 Mail Basıyor
Saniye / 1 Mail
Alana hayırlı uğurlu olsun
+Ref +Kef Bol
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl