500 tl lik method method değilki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
selam arkadaşlar @Cosova ile 2 kere ticaret yaptık 1 kere hesap ticareti o pürüzsüz geçti allah var be mrthod ticaretide yaptım 500 tl ( pazarlıkla daha ) talep ettiği methoda hep birlikte bakalımmı birde üstüne tehditlerde var tabi :D

method
1)İnstagram Uygulamasından Giriş Kısmına Gelsin
2)Şifreni Mi Unuttun? Kısmına Basın
3)Kullanıcı Adınızı Yazın
demavını özelden adminlere atıcam ama kim ilgilenicek o bi belli olsun

yorumlarınızı bekliyorum kardeşim hakmı bu sizce .

Ekli dosyalar

• tro.jpeg
    tro.jpeg
    73.8 KB · Görüntüleme: 146
  • tro2.jpeg
    tro2.jpeg
    81.2 KB · Görüntüleme: 128
  • tro3.jpeg
    tro3.jpeg
    62.6 KB · Görüntüleme: 103
  • tro4.jpeg
    tro4.jpeg
    62.6 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Rating - 100%
İlk olarak method sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve methodumu şuan ifşa ediyorsun @Müptezel methodu biliyorsun. Adminler veya modlar methodu silerse sevinirim.
2. olarak method aktif hesapları geri alıyoruz daha yeni hesap kurtardık.
3. bahane üreterek hep geçiştiriyor yok spamda falan bende ağzından laf almak için yapmış kadın diyorum oda itiraf ederek spam kalkmış falan diyor.
4. forumda bir kere bile kimseyi tokatlamadım kimsenin parasında gözüm yok benden önce davrandın kendini haklı göstermek için konu bende açıcaktım.
5. kadın hesabı kurtardı ve hesapta geziniyor takipleri onaylıyor gtleşiyor ama nasıl oluyorsa hesaba giremediğini söylüyor kadına yaz diyorum bahane üreterek kadın çalışıyor diyor
6. tehdit ediyorum hakkımı vermezsen hakkımı ararım sslerde göründüğü gibi
+ Olarak kadından aldığı parayla yani benim paramla instagramda story atıyor ağzı peynir kokan bir çocuksun sadece haram zıkkım olsun banlanman için elimden geleni yapıcam başka insanlarıda tokatlamaman için gerekeni yapıcam. @Mectruy @SkullZ @El Fapping_

Rating - 100%
İlk olarak method sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve methodumu şuan ifşa ediyorsun @Müptezel methodu biliyorsun. Adminler veya modlar methodu silerse sevinirim.
3. bahane üreterek hep geçiştiriyor yok spamda falan bende ağzından laf almak için yapmış kadın diyorum oda itiraf ederek spam kalkmış falan diyor.
4. forumda bir kere bile kimseyi tokatlamadım kimsenin parasında gözüm yok benden önce davrandın kendini haklı göstermek için konu bende açıcaktım.
5. kadın hesabı kurtardı ve hesapta geziniyor takipleri onaylıyor gtleşiyor ama nasıl oluyorsa hesaba giremediğini söylüyor kadına yaz diyorum bahane üreterek kadın çalışıyor diyor
+ Olarak kadından aldığı parayla yani benim paramla instagramda story atıyor ağzı peynir kokan bir çocuksun sadece haram zıkkım olsun banlanman için elimden geleni yapıcam başka insanlarıda tokatlamaman için gerekeni yapıcam. @Mectruy @SkullZ @El Fapping_
:D :D kardeşim kadından bir para talebim olmadı benim ben zaten cebimden ödüyceni söyledim kadın neden böyle bir yalan söylesin benimle birlikte yaptı zaten işlemi kendin biliyorsun ayrıca buna method demek yanlış kardeşim seni değil ama bu konu hakkında adminlerden birini kadın ile görüştürebilirim ağzım peynir felan kokuyormuş bunlar hiç hoş tabirler değil neyse bakalım ne olucak sonuç

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
selam arkadaşlar @Cosova ile 2 kere ticaret yaptık 1 kere hesap ticareti o pürüzsüz geçti allah var be mrthod ticaretide yaptım 500 tl ( pazarlıkla daha ) talep ettiği methoda hep birlikte bakalımmı birde üstüne tehditlerde var tabi :D

method
1)İnstagram Uygulamasından Giriş Kısmına Gelsin
2)Şifreni Mi Unuttun? Kısmına Basın
3)Kullanıcı Adınızı Yazın
4)İleri Basın
5)Sonra Alt Tarafta Çıkan '' Daha Fazla Yardıma Mı İhtiyacın Var?'' Bu Seçeneğe Tıklayın.
6)Çıkan Ekrandan En Altta Bulunan Bu E-posta adresine veya telefon numarasına ulaşamıyorum'a '' seçeneğine basın.
7)Çıkan Ekrandan ''Hesabım Başkasının Eline Geçti'' Seçeneğine Basın.
8)Çıkan Ekrandan ''Evet Kendime Ait Fotoğraflarım Var'' Seçeneğine Basın.
9)Çıkan Ekrana Mailinizi Yazın
10)Ve Yüzünüzün Selfiesini İsteyecek Kafanızı Sağa Sola Döndürerek Onaylatın.

yorumlarınızı bekliyorum kardeşim hakmı bu sizce .
Ücreti ödedinmi?

N

Nobody

bunlar instagramın sunduğu bir özellik değil mi neresi method? bütün instagram kullanıcıları yapabilir bunu gizli kalması gereken kısmı anlayamadım.

Rating - 100%
bunlar instagramın sunduğu bir özellik değil mi neresi method? bütün instagram kullanıcıları yapabilir bunu gizli kalması gereken kısmı anlayamadım.
Methodun illaki instagram dışı olması gerekmiyor abi o methodu bilmeyenler var yani instagramı kullanmayı bilmeyenler için o bir method ve aktif bir şekilde hesapları kurtarıyor. ve bu yöntemle hesapları kurtarıyoruz. o yüzden silebilir misin. + olarak çoğu kişi bu yöntemle hesapları alıyor yani bu bir method.

Rating - 100%
Methodun illaki instagram dışı olması gerekmiyor abi o methodu bilmeyenler var yani instagramı kullanmayı bilmeyenler için o bir method ve aktif bir şekilde hesapları kurtarıyor. ve bu yöntemle hesapları kurtarıyoruz. o yüzden silebilir misin. + olarak çoğu kişi bu yöntemle hesapları alıyor yani bu bir method.
bence method değil kanka ama yinede senin görüşün saygı duyuyorum

Rating - 100%
bence method değil kanka ama yinede senin görüşün saygı duyuyorum
Method denilen şey ztn bu tarz şeylere deniliyor bi acikdan yararlanma bi taktik vs vs adamın sana atıgı şeyde hesap kurtarma methodu hesabın sahibi oldugunu dogruluyorsun hesabı geri sana veriyolar + olarak anladıgım kadarıyla ödemeyi yapmamışsın ve buna ragmen methodu konu icerisinde paylaşıyorsun yapdıgın dogru birşey degil bence.

Müptezel

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
method methodur hesap sen methodu verdikten sonra alınmışsa para senin hakkındır

Rating - 100%
evet method bu zaten bu method yeni güncellemeyle geldi

@Nobody konuyu düzenlerseniz sevinirim method açık açık ifşa oluyor yetkililere özelden atabilir ama methodu satanlar var ve yayılmasın gerekirse adminler dahi kontrol edebilir method sorunsuz çalışıyor. + olarakta ben direkt kadınla iletişime geçicektim ama arkadaş methodu istedi ben kurtardım gibi gözükmesi lazım dedi bende güvendim verdim çünki önceden iş yaptık bende bir şey demeden attım.​

Müptezel

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
reis eskiden böyle bir şey mümkün değildi faktör açılan hesaplar kurtarılmıyordu yeni güncelleme geldi bu zaten max 2 haftadır yapılan bir şey

Rating - 100%

@Nobody konuyu düzenlerseniz sevinirim method açık açık ifşa oluyor yetkililere özelden atabilir ama methodu satanlar var ve yayılmasın gerekirse adminler dahi kontrol edebilir method sorunsuz çalışıyor. + olarakta ben direkt kadınla iletişime geçicektim ama arkadaş methodu istedi ben kurtardım gibi gözükmesi lazım dedi bende güvendim verdim çünki önceden iş yaptık bende bir şey demeden attım.​

kardeşim düzenledim ben içimde herhangi bir artniyet yok yanlış anlama ben sadece yaptığın mamele ve tehditler için bu konuyu açtım derdim para vs. değil ama benim işime yaramadı önemli olan o hesabı kurtarması kurtarmadı çalışıyormu çalışmıyormu bilemem

Rating - 100%
kardeşim düzenledim ben içimde herhangi bir artniyet yok yanlış anlama ben sadece yaptığın mamele ve tehditler için bu konuyu açtım derdim para vs. değil ama benim işime yaramadı önemli olan o hesabı kurtarması kurtarmadı çalışıyormu çalışmıyormu bilemem
Method sorunsuz çalışıyor hala inkar ediyorsun? karıyla ikiniz bir oldunuz 500tl için hokkabaz oldunuz ayıptır günahtır parasında değilim artık sadece banlanman için elimden geleni yapıcam. methodun çalıştığına dair kanıtlarım kefillerim var o kadar kişinin hesabını kurtardık methodu sattık kullanan @Müptezel var

Rating - 100%
Method sorunsuz çalışıyor hala inkar ediyorsun? karıyla ikiniz bir oldunuz 500tl için hokkabaz oldunuz ayıptır günahtır parasında değilim artık sadece banlanman için elimden geleni yapıcam. methodun çalıştığına dair kanıtlarım kefillerim var o kadar kişinin hesabını kurtardık methodu sattık kullanan @Müptezel var
kardeşim bize ait olamayan salak saçma bir mail yazdırdın mail nereye gelicek diyorum cevap veremiyorsun tekrar denesin kendi mailine diyorsun deniyoruz yine aynı hata burda benlik ne durum var madem çalışıyor yap yaptır arkasında dur 2 hafta oldu olmadı diyorsunuz daha kendiniz tam bilmediğiniz birşeyi satışa koyuyorsunuz buyur elinde kullanıcı adı da var mail de var kurtar hadi

Rating - 100%
işte o kadar cahilsin ki device id ios kod ekranı nedir bilmiyorsun çakma medyacı seni kullanıcı adıyla hesap mı kurtarılır? ios kod ekranı yani o ekran sadece kadının telefonundan olur? + olarak ben kadının numarasını istedim vermedin kanıtlarda burada bahane üretiyorsun
qweqw.PNG586534ff-4452-4595-8b93-a33fd4cb1196.jpg

Rating - 100%
işte o kadar cahilsin ki device id ios kod ekranı nedir bilmiyorsun çakma medyacı seni kullanıcı adıyla hesap mı kurtarılır? ios kod ekranı yani o ekran sadece kadının telefonundan olur? + olarak ben kadının numarasını istedim vermedin kanıtlarda burada bahane üretiyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 27178Ekli dosyayı görüntüle 27179
kardeşim kadın ben yapıyorum olarak biliyor öyle bilmesi lazım ben isteyen admini kadınla görüştürürüm işlemide tekrarlarız sıkıntı yok senin dediğin herşeyi yaptım ama birşey yok ortada bana 50 tane mail verdin yaz diye çakma medyacı cosova ben cahilsem sen nesin en azından bilmediğim işleri satışa koymuyorum ben çakma medyacıysam sende tokatcısın

Rating - 100%
ben mi tokatcıyım ahahahahaha forumda 70 tane refim var bugüne kadar 50 kuruş bile tokatlamadım? o maillere gelicek olursak bende öyle bir hata almıyordu ve sana dedim ki sallama bir tane mail gir bakalım nolcak ve onu dedikten sonra oldu dedin ssleri atabilirim hiç sorun değil? kabul etti dedikten sonra kendi mailini gir dedim ve sonra girdi dedin selfie ekranı geldi dedin sonra yeni bir bahane üreterek gönderilmiyor demeye başladın hepsinin ssi var ve bu forumda bana tokatcı diyecek son kişi sensin çee neyse uyuyorum diyeceklerini de ve lütfen sslerle birlikte at kolpa atmaya devam etme gerekirse adminlere tg adresimi veririm kendi girer konuşmaları okur.

Rating - 100%
Ssleri inceledim. Ortada bana görede bir method yok. Ekstra yapılan bir işlem yok ortada. Ama şöyle bir durum var sen araştırıp bilgi edinmeden method arayışına girmişsin. Bu yöntemler güncel olarak kendi sitelerinde ve Googledan gerek yabancı tr kaynaklarda çıkıyor zaten.
Sen araştırmadan bu basit yöntemi daha denemeden bilmeden hiç işlem yapmadan method arıyorsan karşı taraf sana method satiyorsa burda suç paydasinin yüzde 80 i sana ait.
Ve method gözüyle bakilmasada karşı taraf sana senin denemediğin yöntemi sana paylaşmış. Ve ssler de senin bu yöntemi bilmediğin de belli oluyor. bu durumda gene sen haksız oluyorsun. Hiç yoktan anlaşmaya gidilip yarı fiyatı odenip kapatılır konu. 500tl edermi tartışması medya olaylarına hakim kişilere göre etmez ama alakası olmayan kişilere 1 k 2k bile satılır.

Rating - 100%
ben mi tokatcıyım ahahahahaha forumda 70 tane refim var bugüne kadar 50 kuruş bile tokatlamadım? o maillere gelicek olursak bende öyle bir hata almıyordu ve sana dedim ki sallama bir tane mail gir bakalım nolcak ve onu dedikten sonra oldu dedin ssleri atabilirim hiç sorun değil? kabul etti dedikten sonra kendi mailini gir dedim ve sonra girdi dedin selfie ekranı geldi dedin sonra yeni bir bahane üreterek gönderilmiyor demeye başladın hepsinin ssi var ve bu forumda bana tokatcı diyecek son kişi sensin çee neyse uyuyorum diyeceklerini de ve lütfen sslerle birlikte at kolpa atmaya devam etme gerekirse adminlere tg adresimi veririm kendi girer konuşmaları okur.
kardeşim sallama olarak verdiğin mail adresini girdim kabul etti kendi mailini girince yine aynı hatayı verdi

Rating - 100%
g
Ssleri inceledim. Ortada bana görede bir method yok. Ekstra yapılan bir işlem yok ortada. Ama şöyle bir durum var sen araştırıp bilgi edinmeden method arayışına girmişsin. Bu yöntemler güncel olarak kendi sitelerinde ve Googledan gerek yabancı tr kaynaklarda çıkıyor zaten.
Sen araştırmadan bu basit yöntemi daha denemeden bilmeden hiç işlem yapmadan method arıyorsan karşı taraf sana method satiyorsa burda suç paydasinin yüzde 80 i sana ait.
Ve method gözüyle bakilmasada karşı taraf sana senin denemediğin yöntemi sana paylaşmış. Ve ssler de senin bu yöntemi bilmediğin de belli oluyor. bu durumda gene sen haksız oluyorsun. Hiç yoktan anlaşmaya gidilip yarı fiyatı odenip kapatılır konu. 500tl edermi tartışması medya olaylarına hakim kişilere göre etmez ama alakası olmayan kişilere 1 k 2k bile satılır.
gardaşım hesabı kurtarsa ben 500 ü zaten ödüycektim method önemli değil benim için hesabın kurtulması önemliydi anladınmı hesapta kurtulmadı sonuç olarak ben burda ne için para ödeyim

Rating - 100%
g

gardaşım hesabı kurtarsa ben 500 ü zaten ödüycektim method önemli değil benim için hesabın kurtulması önemliydi anladınmı hesapta kurtulmadı sonuç olarak ben burda ne için para ödeyim
Kuzen 500tl Az para değil sende karşılığında hesabı kurtarıp method ile sana iletmesi şeklinde talep etmen gerekir. Öteki türlü Arap saçı 2 nizde kendinize göre haklısınızdir.

Rating - 100%
Selamlar öncelikle 500tl az bir para değil ve kullanırken keşke escrow kullansaydınız.

Tüm mesajları okudum Cosova adlı üye methodun çalıştığını ve hesabı kurtardığını iddia ediyor sen ise çalışmadığını.

Özelden methodu yolla yeni bir hesapta test edeceğim, eğer method çalışırsa herhangi bir iade yapmadan konu silinecek (konuda methodun bir kısmı göründüğü için)

Method çalışmaz ise Cosova iade yapacak iade yapmaz ise ban yiyecek.

Daha fazla konu kirlenmesin diye kilitliyorum, ben denedikten sonra tekrar konuya uğrayacağım.

Ayrıca aldığın şey method değil taktik.

Çalışmaz ise bu senin suçun bas bas bağırıyoruz her konuda escrow kullanmayı unutmayın diye.

Rating - 100%
Ayrıca son ss'de method göründüğü için sildim. Methodun çalışıp çalışmadığı belli olmadığı için ifşa edemezsiniz.

Rating - 100%
Methodu konudan alıp denedim, önceden giriş yaptığın bir cihazda bu methodu denersen ve hesapta 2factör kapalı hesapta da senin fotoğrafların var ise bu işlem sayesinde kurtarabiliyorsun. Konuda da görüyorum ki o cihazdan giriş yapılmış ve mail kısmına kadar gitmiş. Zaten oraya yeni açılmış bir mail yazsan da kabul ediyor. Ardından gelen selfieden hesabı giden kişi yüzünü taratınca bir kaç saat içerisinde mailden kurtarma linki ile hesaba erişebiliyor.

Kısaca method çalıştı. Gerisi @Al Simmons 'a kalmış. Methodu iade yaptırmak için konu açılmış gibi görünüyor veya gerçekten o hesapta bir hata çıkmıştır başka hesapda dene tek hesapla olmuyor. Al Simmons' un insiyatifine kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,583Konular
3,269,373Mesajlar
315,475Kullanıcılar
sesliepubSon Üye
Üst Alt