500 tl lik method method değilki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Metot çalışıyor ve denenmiş. Keza ortada para transferi henüz gerçekleşmemiş. 500 TL yada değil piyasa serbesttir. Araştırmadan bir işe kalkışmayın. Sonra pişman oluyorsunuz.

Ek olarak, ücret almadan metodu vermişsin yarın bir gün public ederse bizi alakadar etmez. @Cosova

Bu konuda bir yaptırım görmüyoruz.

Rating - 100%
Methodu konudan alıp denedim, önceden giriş yaptığın bir cihazda bu methodu denersen ve hesapta 2factör kapalı hesapta da senin fotoğrafların var ise bu işlem sayesinde kurtarabiliyorsun. Konuda da görüyorum ki o cihazdan giriş yapılmış ve mail kısmına kadar gitmiş. Zaten oraya yeni açılmış bir mail yazsan da kabul ediyor. Ardından gelen selfieden hesabı giden kişi yüzünü taratınca bir kaç saat içerisinde mailden kurtarma linki ile hesaba erişebiliyor.

Kısaca method çalıştı. Gerisi @Al Simmons 'a kalmış. Methodu iade yaptırmak için konu açılmış gibi görünüyor veya gerçekten o hesapta bir hata çıkmıştır başka hesapda dene tek hesapla olmuyor. Al Simmons' un insiyatifine kalmış.

reis olay şu ben cosova ya dedimki bu hesabı kurtarmam lazım dedim kadın ben yaptım olarak bilmesi gerktiği için oda allah razı olsun talimatları saldı ama yok yemin ederim hesap felan gelmedi maili kabul etmiyor başka mail yazıyoz kabul ettiklerindede gönder butonu aktif olmuyor dönüp duruyor ben bunun neresine ödeme yapayım 500 tl hesap kurtarma ile zaten ilgilenmiyorum

Müptezel

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
reis olay şu ben cosova ya dedimki bu hesabı kurtarmam lazım dedim kadın ben yaptım olarak bilmesi gerktiği için oda allah razı olsun talimatları saldı ama yok yemin ederim hesap felan gelmedi maili kabul etmiyor başka mail yazıyoz kabul ettiklerindede gönder butonu aktif olmuyor dönüp duruyor ben bunun neresine ödeme yapayım 500 tl hesap kurtarma ile zaten ilgilenmiyorum
hesabın sahibiyle iletişime geçersek kurtarırız hesabı

Müptezel

DOLANDIRICI

SOYTARI
Rating - 100%
reis ben bunu en başta belirttim hesabın sahibiyle iletişime geçemezsiniz sadece ben varım benim aracılığımla olur tek direk iletişim kuramazsın lütfen beni yanlış anlama
ben yanlış anlamıyorum bilmediğiniz bir konu ise ordan işlem almayın alıyorsanız bile işlemi alın payınızı alın başkasına paslayın bu kadar kolay

İ

İbrahim

Metot çalışıyor ve denenmiş. Keza ortada para transferi henüz gerçekleşmemiş. 500 TL yada değil piyasa serbesttir. Araştırmadan bir işe kalkışmayın. Sonra pişman oluyorsunuz.

Ek olarak, ücret almadan metodu vermişsin yarın bir gün public ederse bizi alakadar etmez. @Cosova

Bu konuda bir yaptırım görmüyoruz.
KONU KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,576Konular
3,269,276Mesajlar
315,444Kullanıcılar
AntaresSon Üye
Üst Alt