bizzat kendım kuruyorum 1 aylık pleskım var 2 tl ye 1 aylık kuruyorum
ig rolexsizim tg de aynı sekıl
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bizzat kendım kuruyorum 1 aylık pleskım var 2 tl ye 1 aylık kuruyorum (: ig rolexsizim tg de aynı sekıl
Adam ticaret yapıyor baltalama bence serbest piyasa ve rekabet ortamı.Taşşakmı Geçiyorsun ? 2 TL Ye Site Kurmak Nedir Milletin Ticaretini Sikip Atma Bari
Hayırlı işlerbizzat kendım kuruyorum 1 aylık pleskım var 2 tl ye 1 aylık kuruyorumig rolexsizim tg de aynı sekıl

kankam elımde kullanmadıgım plesk var ve uygun bır fıyata degerlendırıyorum buda bir ticaret ?Taşşakmı Geçiyorsun ? 2 TL Ye Site Kurmak Nedir Milletin Ticaretini Sikip Atma Bari
eyvallah kankamAdam ticaret yapıyor baltalama bence serbest piyasa ve rekabet ortamı.
Hayırlı işler![]()
İyi Baltalamıyorum Bende 1 Liraya Kuruyorum O Zaman GelsinlerAdam ticaret yapıyor baltalama bence serbest piyasa ve rekabet ortamı.
Hayırlı işler![]()
gelsinler kankam hayırlı işlerİyi Baltalamıyorum Bende 1 Liraya Kuruyorum O Zaman Gelsinler
taam aliyom kur bana ininaldan atayim😝bizzat kendım kuruyorum 1 aylık pleskım var 2 tl ye 1 aylık kuruyorumig rolexsizim tg de aynı sekıl
Hayırlı işler derim baltalamam kankamİyi Baltalamıyorum Bende 1 Liraya Kuruyorum O Zaman Gelsinler

telegramdan yaz kurayım kankamtaam aliyom kur bana ininaldan atayim😝
daha mesaja bakmiyon daha ne .d isiniz gucunuz reklamtelegramdan yaz kurayım kankam![]()
akıllı kardesım benım bıraz beklemen lazım suan baska bırıne kuruyorum ve neyın reklamını yapıcagım ortada birşey yok ?daha mesaja bakmiyon daha ne .d isiniz gucunuz reklam
TAMAMDIRkanka tg Mrsherlock0 yazarmısın
aynen canım😁akıllı kardesım benım bıraz beklemen lazım suan baska bırıne kuruyorum ve neyın reklamını yapıcagım ortada birşey yok ?
ĞHayırlı işler derim baltalamam kankam![]()