Beyler selamun aleyküm facebook sızdırılmış data varmış? indirme linkini bilen yazabilirmi?
neden? soru sordum?Beyinsiz misin?
Beyler konuda yanlış şeyler yapmışım nasıl başardıysam a*k-=Stripped Content=-
sssss-=Stripped Content=-
Hocam Tüm FB data verileri 2016 yılına ait olan veirler internette bedava fakat TR verilerini paylasmak hatta konusunuu bile acmak forum kuralları gereğince yasak bilgin olsun yanlış anlama beniTürkiye Cumhuriyeti Devleti başta olmak üzere Azerbaycan, Pakistan, Ukrayna, Katar, Libya, Macaristan, Sırbistan, Kosova ve Bosna Hersek hariç,
özel olarak istediğin 3 ülkenin datasını ücretsiz veririm.
@R00T3R bende zaten verilmeyecekleri yazdım 😂 o ülkeler hariç dedim, neyse šahista istemedi zaten.Hocam Tüm FB data verileri 2016 yılına ait olan veirler internette bedava fakat TR verilerini paylasmak hatta konusunuu bile acmak forum kuralları gereğince yasak bilgin olsun yanlış anlama beni
@İbrahim @El Fapping_
Türk dataları haricindekileri atarmısın?@R00T3R bende zaten verilmeyecekleri yazdım 😂 o ülkeler hariç dedim, neyse šahista istemedi zaten.
perfectHocam Tüm FB data verileri 2016 yılına ait olan veirler internette bedava fakat TR verilerini paylasmak hatta konusunuu bile acmak forum kuralları gereğince yasak bilgin olsun yanlış anlama beni
@İbrahim @El Fapping_
perfect-=Stripped Content=-
d-=Stripped Content=-