💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
TG @rozzybeck
Ebedimi?
medya?Ekli dosyayı görüntüle 27354
TG @rozzybeck
Salih 😻Ekli dosyayı görüntüle 27354
TG @rozzybeck
+ref keşke bana boyle teklif gelse la15 Bin TL'ye satmak varken neden 1500tl?
Ne dion Ücret ondansa esc kabul
İsim nie saklıyorsunuz ki demmekki işte bir iş var escow kullanın dolandırılmayın bellii ki bir iş varEkli dosyayı görüntüle 27354
TG @rozzybeck
Komik mi sanıyorsun kendini tüm istediğin arkadaslarına sorabilirsin dolandırıcı olup olmadığımı aptal.alana geçmiş olsun pardon hayırlı olsun
Siz ne aptal varlıklarsınız hayatınızda belli ki tikli girmemissiniz.İsim nie saklıyorsunuz ki demmekki işte bir iş var escow kullanın dolandırılmayın bellii ki bir iş var
Valla tikli uyelerdr dolandırıcılık yapıyor rspırı yapmadım ztn sen ne çok zekisin yaKomik mi sanıyorsun kendini tüm istediğin arkadaslarına sorabilirsin dolandırıcı olup olmadığımı aptal.
Valla dolandırıcı olduğun belli arksdaslar escow kullanınSiz ne aptal varlıklarsınız hayatınızda belli ki tikli girmemissiniz.
İtin cocuğı üstte ücret sizdense kabul yazmısım aptal.Valla dolandırıcı olduğun belli arksdaslar escow kullanın
Ama o sunmamış işte ve üzerine üstlük bellii tikli hesssp dusuruk ardından nick degişik yani tik uzun sureli dgl hesssp hakkında bilgi yok sadece tik işareti var bu kadar ve piyasada ztn 0 takipçili tikli hessap bile 7 bin TL
TG @rozzybeck yaz buraya dostumAma o sunmamış işte ve üzerine üstlük bellii tikli hesssp dusuruk ardından nick degişik yani tik uzun sureli dgl hesssp hakkında bilgi yok sadece tik işareti var bu kadar ve piyasada ztn 0 takipçili tikli hessap bile 7 bin TL
Nie buradan yaz dm den?TG @rozzybeck yaz buraya dostum
Oncelikle arkadaşlar ogun bu hessap tan arkadaş anlık olarak yazdı kendisinden de soz verdiğim üzere ozur de diledim kb yun lütfenEkli dosyayı görüntüle 27354
TG @rozzybeck
alakası yok dostum hesabın kapatabilme olasılıgı var bende olsam gizlerdimİsim nie saklıyorsunuz ki demmekki işte bir iş var escow kullanın dolandırılmayın bellii ki bir iş var
1.si tikli hessabı elini kolunu sallaya sallaya kapatamazsın 2.si ise adam zrn Bana o hessap tan yazdıalakası yok dostum hesabın kapatabilme olasılıgı var bende olsam gizlerdim