Bedava Vodafone 13 GB İnternet (KOŞ)

Selamün aleyküm dostlar. Vodafone 10+3 GB internet hediye. Like + Yorum Konuya geçiyorum. Herkese Anında Geliyor sms Atma Falan Deil Basit Yöntem 🌹 10 GB için ...

Selamün aleyküm dostlar. Vodafone 10+3 GB internet hediye. Like + Yorum Konuya geçiyorum. Herkese Anında Geliyor sms Atma Falan Deil Basit Yöntem 🌹

Kredisi Olmayan Yorumda Belirtsin Pmden Atayım 😊
Aga bunu biliyom zaten. Biri memnuniyet kampanyası diğeri ise size sorular sorup 3GB gönderiyor.Coini iade edermisin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selamün aleyküm dostlar. Vodafone 10+3 GB internet hediye. Like + Yorum Konuya geçiyorum. Herkese Anında Geliyor sms Atma Falan Deil Basit Yöntem 🌹

Kredisi Olmayan Yorumda Belirtsin Pmden Atayım 😊
Coini iade et aq biliyorum bunları

Konuyu açıp sonra biliyorum yok olmuyor vs girmeyin hiç 2 Side çalışıyor 2 sindende az önce internet aldım. İyi forumlar 🌹

bilmiyorum olmadı kampanyaya uygun değlsiniz vs vs. iade et dedim 3 mesaj yazdın hani erinmiyomusun? ne 30 coinmi

Bunlari bildiğimizi soyluyoz sadece ve iade istiyorz
Bende biliyordum Ne alaka biliyorum şimdi 🤣 herkes biliyorum yazsın bende coinleri geri atayim ozaman Konuyuda boşuna açmış olayım . Neyse iade isteyenlerin conlerini atıyorum. Lütfen forumda beni engellesinler . Hayırlı akşamlar iyi forumlar 🌹

Bende biliyordum Ne alaka biliyorum şimdi 🤣 herkes biliyorum yazsın bende coinleri geri atayim ozaman Konuyuda boşuna açmış olayım . Neyse iade isteyenlerin conlerini atıyorum. Lütfen forumda beni engellesinler . Hayırlı akşamlar iyi forumlar 🌹
Cidden biliyordum 2-3 aydır heryerde dolaşıyor bunlar.Bilmesem iadeyi istemem

131,980Konular
3,273,507Mesajlar
316,689Kullanıcılar
Üst Alt