Tikli twitter hesaplarınız sabit fiyattan sınırsız alınır sabit alıcıyım
esc kabul
ig: srykuzgun
tg: kzgnln
esc kabul
Tikli twitter hesaplarınız sabit fiyattan sınırsız alınır sabit alıcıyım esc kabul ig: srykuzgun tg: kzgnln
Nasıl tikli mavi tikmi?Tikli twitter hesaplarınız sabit fiyattan sınırsız alınır sabit alıcıyım
esc kabul
evetNasıl tikli mavi tikmi?
Twitter yeni açtı tik formunu vermiyolar kimseye pek ayrıca epey titizlikle kontrol ediyorlar ama baltalamak istemem hayırlı işler kardeşim
kalıcı tik istemiyorum zaten 1gün dayansa yeterTwitter yeni açtı tik formunu vermiyolar kimseye pek ayrıca epey titizlikle kontrol ediyorlar ama baltalamak istemem hayırlı işler kardeşim
Bi kaç kişi tanıyorum önceden vardı tiki şuan hala alabiliyormu bilmiyorum medyası var ama epey para çekerler haberin olsun instada falan kolayda twitter'da epey zor bulman ne yapıcan olm twitter'da tiki adamlar formları bile manuel tek tek okuyor ondan geç yanıt veriliyokalıcı tik istemiyorum zaten 1gün dayansa yeter
kankam yanlış anlamışsın ben kendi hesabıma mavi tik çekmek istemiyorum bana phis* yapıp düşürme hesabı lazımBi kaç kişi tanıyorum önceden vardı tiki şuan hala alabiliyormu bilmiyorum medyası var ama epey para çekerler haberin olsun instada falan kolayda twitter'da epey zor bulman ne yapıcan olm twitter'da tiki adamlar formları bile manuel tek tek okuyor ondan geç yanıt veriliyo

2k piyasası 2019 sonu - 2020 başındaydı o paraya satamazsın artık2k ile anlaşalım?

Kaça istiyon 100 200 filan mı?2k piyasası 2019 sonu - 2020 başındaydı o paraya satamazsın artık![]()
güzel kardeşim aptalmısın sen madem bi sikim bilmiyorsun sus artıkKaça istiyon 100 200 filan mı?
Aptal evladı kaç istiyorsun söylesene çok biliyorsangüzel kardeşim aptalmısın sen madem bi sikim bilmiyorsun sus artık
aptalsın knk sus artık daha önce tikli hesaba girmemiş konuşuyorAptal evladı kaç istiyorsun söylesene çok biliyorsan

olmayan aklını sikeyim beni sanalda ki ucuzcu veledlerle kıyaslama sende onlardansin belliaptalsın knk sus artık daha önce tikli hesaba girmemiş konuşuyor![]()
tmm knk sensin sus artık : DDDDolmayan aklını **Küfürbaz** beni sanalda ki ucuzcu veledlerle kıyaslama sende onlardansin belli