Yardım bu neyın nesı acıl bakın

www.usdt38.vip】(kkk868)password:abc456,balance:420000USD boyle bırsey buldum cekebılen olursa denesın adamın bakıyesı zengın eder denemek ısteyenler denesın yoruma yazsın

Çin de kripto yasak, o sebep ile bu sistem kullanılıyor olabilir, TRPTVnSK79U9MsRaDQRJycba3jmVrsDY1a çekim işlemi şu adrese yapılabiliyor json anahtarı ile giriş yapıldığında çekim sağlanıyor. Ama ek kendi aralarında farklı prosedürler olabilir. Üye aktarma kısmında vip1 olmayanlar aktarım sağlayamıyor.

Bence üye toplamak ve vip1 yapmaya zorlama yani herturlu para aktarmaya dayalı bir oyun. bunlar hep Amerika'nın oyunları hesapta 315647.68 USDT para var @İbrahim

Bu sistemler üyelik şeklinde çalışır örnek yeni hesap açıp yeni üyelik alman lazım ücretle ordan kendine atıcaksiniz ama scam diye düşünüyorum

Bu sistemler üyelik şeklinde çalışır örnek yeni hesap açıp yeni üyelik alman lazım ücretle ordan kendine atıcaksiniz ama scam diye düşünüyorum
İbrahim Bey hesapta tron ağı txnleri de tutarsız herhalde kendi iç sistemleri gibi (bizim he coin bitrota) doğru mudur?

İbrahim Bey hesapta tron ağı txnleri de tutarsız herhalde kendi iç sistemleri gibi (bizim he coin bitrota) doğru mudur?
Bilgim yok mlsf ama doğru değil gibi

Bu scam değilse piçim çee çee
Bizdeki tokatçılar gibi kanka gir şuraya üye ol at şuraya 100 200 dolar bende para yok sen banada iş sonunda pay ver adam giriyo atıyo parayı sonra sen saaağ ben selamet zaten parayıda kripto olarak atıyo (Benim teorimdir tşk iyi forumlar) parayı başka hesabada çekemiyorsun bu arada denedim belki ben beceremişimdir

Bizdeki tokatçılar gibi kanka gir şuraya üye ol at şuraya 100 200 dolar bende para yok sen banada iş sonunda pay ver adam giriyo atıyo parayı sonra sen saaağ ben selamet zaten parayıda kripto olarak atıyo (Benim teorimdir tşk iyi forumlar) parayı başka hesabada çekemiyorsun bu arada denedim belki ben beceremişimdir
adrese çekmek isteyince anahtar istiyor fakat aynı sitede başka hesaba transfer etmek isteyince anahtarsız gönder seçeneği var :D hesaba para yatırtmak için işte aynen

bende bı yerden buldum ama para yatırmayın derım neyın nesı merak etmedı degılım ama
Kardeşim hesabın içindeki parayı başkasına gönderemiyorsun. başka bir üyeye göndermek içinde o üyenin vip1 olması gerekiyor yani kendin yeni hesap açıp kendine göndermek istediğinde vip 1 olmak için para yatırma yapman gerektiğini söylüyor . Yani site sahte ve Tokatçı 👌

Bizdeki tokatçılar gibi kanka gir şuraya üye ol at şuraya 100 200 dolar bende para yok sen banada iş sonunda pay ver adam giriyo atıyo parayı sonra sen saaağ ben selamet zaten parayıda kripto olarak atıyo (Benim teorimdir tşk iyi forumlar) parayı başka hesabada çekemiyorsun bu arada denedim belki ben beceremişimdiAglamgla

www.usdt38.vip】(kkk868)password:abc456,balance:420000USD boyle bırsey buldum cekebılen olursa denesın adamın bakıyesı zengın eder denemek ısteyenler denesın yoruma yazsın
Ben bunu denedim ama olmadı muhtemelen dolandırıcılık amaçlı transfer yapmak için vip1 olmak lazım 50usdt üyelik istiyor üyelik içinse gönderdiğimiz usdt'nin ekran kayıtlarını almamızı mail adreslerine yazdım adam benle dalga geçdi.....

Ben bunu denedim ama olmadı muhtemelen dolandırıcılık amaçlı transfer yapmak için vip1 olmak lazım 50usdt üyelik istiyor üyelik içinse gönderdiğimiz usdt'nin ekran kayıtlarını almamızı mail adreslerine yazdım adam benle dalga geçdi
yatırdın yanı 50 doları anladıgım kadarıyla
Ben bunu bulduğumda gerçek sanmışdım sonra para hesabıma geçmediği için araştırdım ve burada senin yazını buldum.ondan önce kripto cüzdan açmıştm siteden üyelik almak için yeni bir hesap açdım üyelik vip1 kısmında cüzdan adresimi yazdıktm sonra ekran görüntüsü istiyor çekip yolladım para hesaba geçmedi mailine yazdım çince çeviri olarak adam net cevap vermedi güle güle yazmış

Ben bunu denedim ama olmadı muhtemelen dolandırıcılık amaçlı transfer yapmak için vip1 olmak lazım 50usdt üyelik istiyor üyelik içinse gönderdiğimiz usdt'nin ekran kayıtlarını almamızı mail adreslerine yazdım adam benle dalga geçdi

Ben bunu bulduğumda gerçek sanmışdım sonra para hesabıma geçmediği için araştırdım ve burada senin yazını buldum.ondan önce kripto cüzdan açmıştm siteden üyelik almak için yeni bir hesap açdım üyelik vip1 kısmında cüzdan adresimi yazdıktm sonra ekran görüntüsü istiyor çekip yolladım para hesaba geçmedi mailine yazdım çince çeviri olarak adam net cevap vermedi güle güle yazmış
g.o ben dedıgım gıbı free sms sıtesınde gormustum dolandırıcılık oldugu acık ve net ortadaydı zaten

131,698Konular
3,270,421Mesajlar
315,918Kullanıcılar
Andrew3162Son Üye
Üst Alt