Full bot olsada olur yeterki düşüş olmasın Bu hesablara sahib kişiler PM yuksek fiyat verceek ler yazmasın lütfen
1.2k full kız türk aktif kullanıcılı hesap var ama 1.1k kişiyide takip ediyorFull bot olsada olur yeterki düşüş olmasın Bu hesablara sahib kişiler PM yuksek fiyat verceek ler yazmasın lütfen
SlmFull bot olsada olur yeterki düşüş olmasın Bu hesablara sahib kişiler PM yuksek fiyat verceek ler yazmasın lütfen
As dm gel knk1.2k full kız türk aktif kullanıcılı hesap var ama 1.1k kişiyide takip ediyor
13k var kanka yaz @viskirealxFull bot olsada olur yeterki düşüş olmasın Bu hesablara sahib kişiler PM yuksek fiyat verceek ler yazmasın lütfen
Yazdım13k var kanka yaz @viskirealx
Ne kadar kanka13k var kanka yaz @viskirealx
40Ne kadar kanka
Yazdım8k var @pyscon yaz
türk giyim
BVCFull bot olsada olur yeterki düşüş olmasın Bu hesablara sahib kişiler PM yuksek fiyat verceek ler yazmasın lütfen
6600 TAKIPÇİLİ HESAP var hepsi aktif gerçektir fiyat konuşuruz instagram:gochiroeFull bot olsada olur yeterki düşüş olmasın Bu hesablara sahib kişiler PM yuksek fiyat verceek ler yazmasın lütfen
İsnta bak6600 TAKIPÇİLİ HESAP var hepsi aktif gerçektir fiyat konuşuruz instagram:gochiroe
3k full aktif kız hesabı kullanıcı adı : barbara___89 yazabilirsinFull bot olsada olur yeterki düşüş olmasın Bu hesablara sahib kişiler PM yuksek fiyat verceek ler yazmasın lütfen
Obur hessabı da banlı gözükmüyor
@SkullZ @El Fapping_ bu kısı @jack-daniels le aynı kişi maduriyetımı gideren kadar banlanmasınu talep ediyorum
Suan saatıgı hesab ta beni dolandırdığı hesabtır
Yazdım3k full aktif kız hesabı kullanıcı adı : barbara___89 yazabilirsin