Godady 5 TL .com Domain //AhmetKaan

____ __ *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the...

____
__
View hidden content is available for registered users!

Size söyleyeceğim adımları izleyerek sizde benim gibi GoDaddy'den 5TL'ye (.85€) .COMucuz domain regleyebilirsiniz.

Öncelikle bu uyarım sürekli domain alacak kişiler için geçerli
-Farklı IP şart (mobilden uçak modu aç-kapa yaparak halledebilirsiniz)
-Farklı Mail adresi şart (onay maili gelecek)
-Farklı Sanal Kart şart
-Farklı Telefon bilgisi şart
ve

bu herkes için geçerli;

Alacağınız domain örn: sariaraba.com ise isim kısmına "Sarı",
Soyadı kısmına "Araba" yazın ki domaininiz zarar görmesin.

Şimdi nasıl alacağımıza geçelim..
View hidden content is available for registered users!

• Verdiğim linke tıklayın. Alacağınız domaini yazdıktan sonra sepete ekleyin ve domaini almak için kayıt olun.​
  • Kayıt olurken yukarıda bahsettiğim gibi alan adını ikiye ayırıp Ad-Soyad şeklinde yazın ve gerekli yerleri doldurun. Telefon numarası kısmına rastgele numara sallayın ama 10 haneli olmasına dikkat edin (555.. şeklinde)​
  • Sanal kartınızı girin, ödemeyi gerçekleştirin ardından panele girin.​
  • Domainlerim kısmına girin ve size bir uyarı verecek, hesap onayı için onay maili gönderdik diye..Kayıt olduğunuz mail adresine girip onay linkine tıklıyorsunuz ve bu kadar..​
Mail adresi için de şöyle bir tüyo vereyim. Bileniniz vardır illa ki, Gmail hesaplarında şöyle bir sorun var. Örn:atinisevmeyenkovboy@gmail.. adresimiz var diyelim. " atini.sevmeyen.kovboy@gmail.. şeklinde GoDaddy'e üye olursanız gelecek mail ikincisine değil, birincisine "noktasız olanına" gider. Yani [email protected] varsa a.d.soyad@gmail yada ad.soy.ad@gmailşeklinde türeterek kayıt için kullanabilirsiniz, maillerin hepsi adsoyad@gmail adresine gidiyor (defalarca denedim).

Domaini ucuza almak isteyen arkadaşlar için sadece yardım amaçlı açılmış konudur. Herhangi bir sorun çıkmasına karşın sorumluluk kabul etmeyeceğimi belirtirim.

Edit: Arkadaşlar maili (hesabı) onayladığınız sürece domainler onaya düşmüyor. Risk almak isteyen buyursun alsın konuyu yardım amaçlı açtım. 8TL verip denersiniz onaya düşerse almazsınız bir daha. 4 aydır bu şekilde alıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Gerisi size kalmış

kisaltt.com/ahmetkaan

Linkleri görmek için konu mesajıma Like atmanız lazım

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,041Konular
3,274,364Mesajlar
316,819Kullanıcılar
uzmkomSon Üye
Üst Alt