-
A-K
Nostalji
____
__
Size söyleyeceğim adımları izleyerek sizde benim gibi GoDaddy'den 5TL'ye (.85€) .COMucuz domain regleyebilirsiniz.
Öncelikle bu uyarım sürekli domain alacak kişiler için geçerli
-Farklı IP şart (mobilden uçak modu aç-kapa yaparak halledebilirsiniz)
-Farklı Mail adresi şart (onay maili gelecek)
-Farklı Sanal Kart şart
-Farklı Telefon bilgisi şart
ve
bu herkes için geçerli;
Alacağınız domain örn: sariaraba.com ise isim kısmına "Sarı",
Soyadı kısmına "Araba" yazın ki domaininiz zarar görmesin.
Şimdi nasıl alacağımıza geçelim..
__
View hidden content is available for registered users!
Size söyleyeceğim adımları izleyerek sizde benim gibi GoDaddy'den 5TL'ye (.85€) .COMucuz domain regleyebilirsiniz.
Öncelikle bu uyarım sürekli domain alacak kişiler için geçerli
-Farklı IP şart (mobilden uçak modu aç-kapa yaparak halledebilirsiniz)
-Farklı Mail adresi şart (onay maili gelecek)
-Farklı Sanal Kart şart
-Farklı Telefon bilgisi şart
ve
bu herkes için geçerli;
Alacağınız domain örn: sariaraba.com ise isim kısmına "Sarı",
Soyadı kısmına "Araba" yazın ki domaininiz zarar görmesin.
Şimdi nasıl alacağımıza geçelim..
View hidden content is available for registered users!
- Verdiğim linke tıklayın. Alacağınız domaini yazdıktan sonra sepete ekleyin ve domaini almak için kayıt olun.
- Kayıt olurken yukarıda bahsettiğim gibi alan adını ikiye ayırıp Ad-Soyad şeklinde yazın ve gerekli yerleri doldurun. Telefon numarası kısmına rastgele numara sallayın ama 10 haneli olmasına dikkat edin (555.. şeklinde)
- Sanal kartınızı girin, ödemeyi gerçekleştirin ardından panele girin.
- Domainlerim kısmına girin ve size bir uyarı verecek, hesap onayı için onay maili gönderdik diye..Kayıt olduğunuz mail adresine girip onay linkine tıklıyorsunuz ve bu kadar..
Mail adresi için de şöyle bir tüyo vereyim. Bileniniz vardır illa ki, Gmail hesaplarında şöyle bir sorun var. Örn:atinisevmeyenkovboy@gmail.. adresimiz var diyelim. " atini.sevmeyen.kovboy@gmail.. şeklinde GoDaddy'e üye olursanız gelecek mail ikincisine değil, birincisine "noktasız olanına" gider. Yani [email protected] varsa a.d.soyad@gmail yada ad.soy.ad@gmailşeklinde türeterek kayıt için kullanabilirsiniz, maillerin hepsi adsoyad@gmail adresine gidiyor (defalarca denedim).
Domaini ucuza almak isteyen arkadaşlar için sadece yardım amaçlı açılmış konudur. Herhangi bir sorun çıkmasına karşın sorumluluk kabul etmeyeceğimi belirtirim.
Edit: Arkadaşlar maili (hesabı) onayladığınız sürece domainler onaya düşmüyor. Risk almak isteyen buyursun alsın konuyu yardım amaçlı açtım. 8TL verip denersiniz onaya düşerse almazsınız bir daha. 4 aydır bu şekilde alıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Gerisi size kalmış
kisaltt.com/ahmetkaan
Domaini ucuza almak isteyen arkadaşlar için sadece yardım amaçlı açılmış konudur. Herhangi bir sorun çıkmasına karşın sorumluluk kabul etmeyeceğimi belirtirim.
Edit: Arkadaşlar maili (hesabı) onayladığınız sürece domainler onaya düşmüyor. Risk almak isteyen buyursun alsın konuyu yardım amaçlı açtım. 8TL verip denersiniz onaya düşerse almazsınız bir daha. 4 aydır bu şekilde alıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Gerisi size kalmış
kisaltt.com/ahmetkaan
Linkleri görmek için konu mesajıma Like atmanız lazım
Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl