illegal izinli cpanel olamaz! CPANEL Log tutuyor kendi makinen olmadığı sürece bulamazsın anca plesk bulunurhost zaten illegal izinli ise cp plesk fark etmez
nası olmuyor amk İŞASDŞİSADİŞASŞİDAİŞSDŞİAŞDİXASillegal izinli cpanel olamaz! CPANEL Log tutuyor kendi makinen olmadığı sürece bulamazsın anca plesk bulunur
CPANEL İllegal izinli bulamazsın bulduğun max 2 gün gider sonra suspendnası olmuyor amk İŞASDŞİSADİŞASŞİDAİŞSDŞİAŞDİXAS
cok kullandım sorunda cıkmadı.CPANEL İllegal izinli bulamazsın bulduğun max 2 gün gider sonra suspend
max kullanabilecğin 5 güncok kullandım sorunda cıkmadı.
1 ay kullandimmax kullanabilecğin 5 gün
Biraz daha konuş kanka 2 gün oldu 5 gün 5 günü de 10 gün yapar 10 günü de 20 sonra da 1 ay yapar1 ay kullandim![]()
yarrak kullandın. Cpanel Anlık olarak herşeyi kaydeder pshing için kullanıyorsan firmayı uyarır. + Abuse Alır her türlü abuse gelince firma kapatmak zorunda1 ay kullandim![]()
Oruspu ag8zlisin kardeş burda cevren var diye hakli çıktın ama o kadar siklenmeyecek kadar cocuksun ki actigin forum sitesinde 1 yıl geriden gelen konuları paylaşıyorsun hatirliyormusun al simmons sana nasıl tekmeyi basmıştı kahpeligin yüzünden sen bir daha babanın kartı ile azure geçme yoksa baban seni öper2 gün sonra kapanınca tokatcı dersin adamlara ben onları uyarıyorum.
evet çevrem var diye haklı cıktım ondan Admin ZNS Gidip firmayla konuştu .d üstelik zns beni hiç sevmez.Oruspu ag8zlisin kardeş burda cevren var diye hakli çıktın ama o kadar siklenmeyecek kadar cocuksun ki actigin forum sitesinde 1 yıl geriden gelen konuları paylaşıyorsun hatirliyormusun al simmons sana nasıl tekmeyi basmıştı kahpeligin yüzünden sen bir daha babanın kartı ile azure geçme yoksa baban seni öper
LKŞMASDÖMLŞASDÖLİASDÖİŞASDÖAŞSD Komiksin Azure ağır fatura çıkarmıştı ondan iptal ettim artı bekle + salaksınOruspu ag8zlisin kardeş burda cevren var diye hakli çıktın ama o kadar siklenmeyecek kadar cocuksun ki actigin forum sitesinde 1 yıl geriden gelen konuları paylaşıyorsun hatirliyormusun al simmons sana nasıl tekmeyi basmıştı kahpeligin yüzünden sen bir daha babanın kartı ile azure geçme yoksa baban seni öper

Hey dangalak piç kurusu hosting firması phishing yaparsa eğer ki phishing yapılan hesabı kapatır site yanıltıcı yemez oruspunun oğlu sen burda ne bok yemeğe görünü kalidritorsun yazık günah annen sikilmekten bir hal olmuşturevet çevrem var diye haklı cıktım ondan Admin ZNS Gidip firmayla konuştu .d üstelik zns beni hiç sevmez.
red yemedi ki siten suspend yemişti !?Hey dangalak piç kurusu hosting firması ***unacceptable content** yaparsa eğer ki ***unacceptable content** yapılan hesabı kapatır site yanıltıcı yemez oruspunun oğlu sen burda ne bok yemeğe görünü kalidritorsun yazık günah annen sikilmekten bir hal olmuştur
Cpanel Log tutan bir yönetim panelidir firmadan aldığın zaman logları tek tek firmaya düşer. Olsun genede bu aptala satmayın kullanmayı felanda bilmiyor red yiyince der tokatcı MÖŞASDMŞASDMÖASDCpanel sadece bir sunucu yönetim panelidir. Fİrmanın ne yapacağına karışamaz. Veya senin makinende yaptıklarının logunu kendi firması için kaydedemez. Saçma sapan konuşmayın burda. Adam belliki kendi makinesi olanlara illegal izinli olanlardan satan var mı diye soruyor. Plesk olur cpanel olmaz nasıl bir saçmalıktır amk. ikiside sunucu yönetim panelidir. ikisde aynı amaç içindir.
Öyle mi bekle o zamanred yemedi ki siten suspend yemişti !?
shop yapıp gelirsen siktim seni haberin olsunÖyle mi bekle o zaman
Şimdi bu konuda ben dicem bana sözde domain ve sc satmisti şikayet konusunda ama scripti sattığını söylüyor daha sonra buraya gelirde domain aldın domain karşılığında sana 150 tl lik scripti verdim diyorshop yapıp gelirsen siktim seni haberin olsun
Konu kilitli + ZNS'nin Çözümü : https://spyhackerz.org/forum/attachments/boga-png.22996/ ? Konuş Ulan : https://spyhackerz.org/forum/attachments/1-png.22997/ https://spyhackerz.org/forum/attachments/22-png.22998/ https://spyhackerz.org/forum/attachments/ss-png.22999/Şimdi bu konuda ben dicem bana sözde domain ve sc satmisti şikayet konusunda ama scripti sattığını söylüyor daha sonra buraya gelirde domain aldın domain karşılığında sana 150 tl lik scripti verdim diyor
Şu konuya bakalım hemen bir nasılda oruspu kârı gibi ağlıyor

Yay lan köpek herpa senin hesabın nen sana Script vermedim diyorsun mesajlarda burda ama domain karşılığı Script verdim diyorsun verdiğin Script senin gibi oruspuKonu kilitli + ZNS'nin Çözümü : https://spyhackerz.org/forum/attachments/boga-png.22996/ ?
Komik şey Seni Daha Ne Aldığını Hatırlamıyorsun LNKMŞASDKMASDMKŞLASDÖŞMLASDMASDPÖYay lan köpek herpa senin hesabın nen sana Script vermedim diyorsun mesajlarda burda ama domain karşılığı Script verdim diyorsun verdiğin Script senin gibi oruspu
Yav bir sıktır git hadiKomik şey Seni Daha Ne Aldığını Hatırlamıyorsun LNKMŞASDKMASDMKŞLASDÖŞMLASDMASDPÖ
cpanel saglarım ama com yok ml saglarım düşünürsen ig itssaidozturk.Com domain ve Cpanel Hosting Alinir
Satanlar iletişim adreslerini bırakırlarsa iletişime geçeceğim