Alım .Com domain ve Cpanel Hosting Alinir

note

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 100%
.Com domain ve Cpanel Hosting Alinir

Satanlar iletişim adreslerini bırakırlarsa iletişime geçeceğim

note

SOYTARI
Rating - 100%

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
buna Cpanel satmayın amk .d illegal izinli Cpanel mi var sonra dicek Tokatladı

note

SOYTARI
Rating - 100%
@İbrahim @SkullZ arkadaşa söyleseniz bu konuyu burda konuşmasın açmış olduğum alim konusunu çöp etmekte

note

SOYTARI
Rating - 100%
2 gün sonra kapanınca tokatcı dersin adamlara ben onları uyarıyorum.
Oruspu ag8zlisin kardeş burda cevren var diye hakli çıktın ama o kadar siklenmeyecek kadar cocuksun ki actigin forum sitesinde 1 yıl geriden gelen konuları paylaşıyorsun hatirliyormusun al simmons sana nasıl tekmeyi basmıştı kahpeligin yüzünden sen bir daha babanın kartı ile azure geçme yoksa baban seni öper

Elessya

Rating - 100%
Oruspu ag8zlisin kardeş burda cevren var diye hakli çıktın ama o kadar siklenmeyecek kadar cocuksun ki actigin forum sitesinde 1 yıl geriden gelen konuları paylaşıyorsun hatirliyormusun al simmons sana nasıl tekmeyi basmıştı kahpeligin yüzünden sen bir daha babanın kartı ile azure geçme yoksa baban seni öper
evet çevrem var diye haklı cıktım ondan Admin ZNS Gidip firmayla konuştu .d üstelik zns beni hiç sevmez.

Elessya

Rating - 100%
LKŞMASDÖMLŞASDÖLİASDÖİŞASDÖAŞSD Komiksin Azure ağır fatura çıkarmıştı ondan iptal ettim artı bekle + salaksın 5.PNG

note

SOYTARI
Rating - 100%
evet çevrem var diye haklı cıktım ondan Admin ZNS Gidip firmayla konuştu .d üstelik zns beni hiç sevmez.
Hey dangalak piç kurusu hosting firması phishing yaparsa eğer ki phishing yapılan hesabı kapatır site yanıltıcı yemez oruspunun oğlu sen burda ne bok yemeğe görünü kalidritorsun yazık günah annen sikilmekten bir hal olmuştur

Rating - 100%
Cpanel sadece bir sunucu yönetim panelidir. Fİrmanın ne yapacağına karışamaz. Veya senin makinende yaptıklarının logunu kendi firması için kaydedemez. Saçma sapan konuşmayın burda. Adam belliki kendi makinesi olanlara illegal izinli olanlardan satan var mı diye soruyor. Plesk olur cpanel olmaz nasıl bir saçmalıktır amk. ikiside sunucu yönetim panelidir. ikisde aynı amaç içindir.

Elessya

Rating - 100%
Hey dangalak piç kurusu hosting firması ***unacceptable content** yaparsa eğer ki ***unacceptable content** yapılan hesabı kapatır site yanıltıcı yemez oruspunun oğlu sen burda ne bok yemeğe görünü kalidritorsun yazık günah annen sikilmekten bir hal olmuştur
red yemedi ki siten suspend yemişti !?

Elessya

Rating - 100%
Cpanel sadece bir sunucu yönetim panelidir. Fİrmanın ne yapacağına karışamaz. Veya senin makinende yaptıklarının logunu kendi firması için kaydedemez. Saçma sapan konuşmayın burda. Adam belliki kendi makinesi olanlara illegal izinli olanlardan satan var mı diye soruyor. Plesk olur cpanel olmaz nasıl bir saçmalıktır amk. ikiside sunucu yönetim panelidir. ikisde aynı amaç içindir.
Cpanel Log tutan bir yönetim panelidir firmadan aldığın zaman logları tek tek firmaya düşer. Olsun genede bu aptala satmayın kullanmayı felanda bilmiyor red yiyince der tokatcı MÖŞASDMŞASDMÖASD

note

SOYTARI
Rating - 100%

Elessya

Rating - 100%
Şimdi bu konuda ben dicem bana sözde domain ve sc satmisti şikayet konusunda ama scripti sattığını söylüyor daha sonra buraya gelirde domain aldın domain karşılığında sana 150 tl lik scripti verdim diyor

Şu konuya bakalım hemen bir nasılda oruspu kârı gibi ağlıyor
Konu kilitli + ZNS'nin Çözümü : https://spyhackerz.org/forum/attachments/boga-png.22996/ ? Konuş Ulan : https://spyhackerz.org/forum/attachments/1-png.22997/ https://spyhackerz.org/forum/attachments/22-png.22998/ https://spyhackerz.org/forum/attachments/ss-png.22999/

Ekran Alıntısı.PNG

Elessya

Rating - 100%
Yay lan köpek herpa senin hesabın nen sana Script vermedim diyorsun mesajlarda burda ama domain karşılığı Script verdim diyorsun verdiğin Script senin gibi oruspu
Komik şey Seni Daha Ne Aldığını Hatırlamıyorsun LNKMŞASDKMASDMKŞLASDÖŞMLASDMASDPÖ

131,551Konular
3,269,150Mesajlar
315,388Kullanıcılar
anasiken311Son Üye
Üst Alt