@卂匚爪 Adlı kişiden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Selamlar evet herşey doğru methodu atamadım pc de olduğu için arkadaşım tutuklanmış sabah saat 8.45 e kadar onunla ilgilendim şimdi yeni uyandım bütün olay bu ortada tokatcılık felan yok ben garaşımada 1. Saate felan atarım dedim ama 1 gün ü geçti hâla atamadım
hayır alıcam methodu dediğimde ödemeyi at deme o zaman bro methodu atmak için müsait değilsen

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar, Perşembe akşamı
@卂匚爪 kişiden method almak için ücretini ödedim method'u teslim etmedi. Gereken yapılsın.

Esc kullanmam gerekirdi, tamamen forum içi rütbesine baktım diyebilirim benim hatam.
Doğrudur kendisine kapatma işi verdim anlık vuramadi neyse 2 saat bekledim tık yok sonra geldim iş iptal dedim kabul etmedi çocuğa pay vermem gerek spam geçti dedi kendisi spama sokup kendisi geçiriyor sonra pay istiyor başka biri olsa parayı alcak tokatlicakti başka birine verdim anlık atti bu çocuğun forumdan kalıcı banlanması gerek tik silmek bir işe yaramaz

Rating - 100%
@Al Simmons abi birde bu forumda benim feyz aldığım 2 kişi var bana onların ilk dediği şey tokatcılık yapma gerekli açıklmaları yaptım diye düşünüyorum banlansamda ben zaten kimseyi mağdur bırakmam ama burda tokatcı damgasını vurmuş bile herkez konunun kitlenio silinmesini ve kalan kısmının özel sohbetten sürmesini istiyorum lütfen

Rating - 100%
@Al Simmons abi birde bu forumda benim feyz aldığım 2 kişi var bana onların ilk dediği şey tokatcılık yapma gerekli açıklmaları yaptım diye düşünüyorum banlansamda ben zaten kimseyi mağdur bırakmam ama burda tokatcı damgasını vurmuş bile herkez konunun kitlenio silinmesini ve kalan kısmının özel sohbetten sürmesini istiyorum lütfen
konu kapanıp sen banlanabilirsin orası senin sorunun, fakat konunun silinmesini sen bana geri ödeme yapmadığın sürece müsade etmeyeceğim.

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Öyle birşey yaşarsam burada 500 TL+ her meblağ için, şirket avukatıyla dava açarım. Sizi yormam asla ufak tefek şeyler için, yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Burada kısa sürede güzel ticaretler yaptım. Yanlış kişilerede denk geldim. İnsan tanıyoruz, deneyim kazanıyoruz, insan kaybediyoruz, dost kazanıyoruz. Ahmet'in de kötü niyetli birisi olacağını düşünmüyorum. Arkadaşında, benimde zararı telafi eder umarım
Avukata alacağın hizmetin İllegal birşey olduğunuda anlatırsın knk :D :D :D

Rating - 100%
arkadaşımızın iadesini gerçekleştirip gerekli izahı yapıp özrümü diledim siz değerli insanlarıda böyle meşgul ettiğim için özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,576Konular
3,269,276Mesajlar
315,444Kullanıcılar
AntaresSon Üye
Üst Alt