kali linux ile ilgili yardım lazım

günlerdir kali linux u kurmaya çalışıyorum indirdiğimde buna yetkiniz yok diyerek hata veriyo yardımcı olun nasıl indirip kurucam

sanal makinayı mı indiricem dieğerinimi

şu linke o kadar ihtiyacım vardı ki teşşekürler kral
İşini tamamlamaya yarayacak iki linkte orada zaten, ilk baş virtual box kur, sonra ovaya tıkladığında kendi kendine içeri atar, ağ ayarlarına gel özellikle nat network ayarlarını ayarla, sonrada diğer vermen gereken özellikleri makinanın özellikleri ile orantılı ayarla. hepsi bu kadar.
ilk giriş şifren
root-toor şimdilik değiştirme, sonradan alıştıkça komutlara ayarları yaparsın
klavyen için terminali aç ve ilk komutunu klavyen için gir setxkbmap tr , tekrardan hayırlı olsun.

İşini tamamlamaya yarayacak iki linkte orada zaten, ilk baş virtual box kur, sonra ovaya tıkladığında kendi kendine içeri atar, ağ ayarlarına gel özellikle nat network ayarlarını ayarla, sonrada diğer vermen gereken özellikleri makinanın özellikleri ile orantılı ayarla. hepsi bu kadar.
ilk giriş şifren
klavyen için terminali aç ve ilk komutunu klavyen için gir setxkbmap tr , tekrardan hayırlı olsun.
sen nasıl bir kralsın beee

ilk giriş şifren
son birşey sorucam virtualbox u açtığımda araçalr yazıyo yan tarafta ekle var ordan mı yapıyım kali yi

son birşey sorucam virtualbox u açtığımda araçalr yazıyo yan tarafta ekle var ordan mı yapıyım kali yi
2 kere ova dosyasına tedirgin ve mahçup bir biçimde yavaşça tıkla ,sanal cihazı içeri aktar der sonrası next next next ama yukarıda dediklerim önemli onları gözden kaçırma lütfen.

tamam yukarıda dediğin ayarları tam olarak nasıl yapıcam detaylı anlatırmısın biraz pek bilgili değilimde
Bilgili değilsen linux niye kurcalıyorsun güzel kardeşim demeyeceğim elbette kurcala, ne kadar kurcalarsan o kadar mutlu olurum çee
Hazır bekleme ''virtual box linux kurulumu'' diye bir kaç video izle bu öğrenmen için şart, dene en az 5-10 defa bak hazır zaten herşey önünde, en son denemenden sonra yine olmuyorsa pcne girerim birlikte kurarız. Ama öncelikle biraz daha çaba göstermelisin.

basit çözüm

kali kurma.
etrafta kaliden çok daha iyi distrolar mevcut, en kötü gider ubuntu indirip içine kurarsın toolları script ile
Brat bırak ova dosyasıda hazır attım, kali yüklesin hevesini alsın, zaten kaç tool kullanacak, çee çee çee bir kaç güne kurcalayacak kurcalayacak sıkılacak, sonra yine back windows , ama umarım senin dediğin gibi davranır ve gerçekten amacı linux öğrenmek olur.

Brat bırak ova dosyasıda hazır attım, kali yüklesin hevesini alsın, zaten kaç tool kullanacak, çee çee çee bir kaç güne kurcalayacak kurcalayacak sıkılacak, sonra yine back windows , ama umarım senin dediğin gibi davranır ve gerçekten amacı linux öğrenmek olur.
haklısın ama bende böyle bi kin var tutamıyorum içime sinmiş kali nefreti tutamıyorum PIAFASHUĞF

Bilgili değilsen linux niye kurcalıyorsun güzel kardeşim demeyeceğim elbette kurcala, ne kadar kurcalarsan o kadar mutlu olurum çee
Hazır bekleme ''virtual box linux kurulumu'' diye bir kaç video izle bu öğrenmen için şart, dene en az 5-10 defa bak hazır zaten herşey önünde, en son denemenden sonra yine olmuyorsa pcne girerim birlikte kurarız. Ama öncelikle biraz daha çaba göstermelisin.
saoğl,yaptım kurdum herşeyi ama terminali açınca cd masaüstü veya desktop komutu çalışmıyo

saoğl,yaptım kurdum herşeyi ama terminali açınca cd masaüstü veya desktop komutu çalışmıyo
Çalışır, çalışmaz olur mu ağ harici başka birşey değiştirmene gerek yok, sende problem var doğru komutu girdiğine emin ol.
hangi komutu giriyorsun?
İlk klavyeni ayarla, setxkbmap tr
eğer böyle giriyorsan yanlış giriyorsun masaustu diye komut olmaz.
root@vuk:~# cd Masaustu
bash: cd: Masaustu: No such file or directory bulunmaz, önce sen bir linux nasıl kullanılır nedir basit komutları nedir çalış incele araştır bir deftere yaz, emek vermelisin, git clone yapıp yüklemek sonra kalsın.
Doğru komut aşağıdaki gibi büyük harf küçük harfe dikkat et
root@vuk:~# cd Desktop
root@vuk:~/Desktop#
bak açar.

Çalışır, çalışmaz olur mu ağ harici başka birşey değiştirmene gerek yok, sende problem var doğru komutu girdiğine emin ol.
hangi komutu giriyorsun?
İlk klavyeni ayarla, setxkbmap tr
eğer böyle giriyorsan yanlış giriyorsun masaustu diye komut olmaz.
root@vuk:~# cd Masaustu
bash: cd: Masaustu: No such file or directory bulunmaz, önce sen bir linux nasıl kullanılır nedir basit komutları nedir çalış incele araştır bir deftere yaz, emek vermelisin, git clone yapıp yüklemek sonra kalsın.
Doğru komut aşağıdaki gibi büyük harf küçük harfe dikkat et
root@vuk:~# cd Desktop
root@vuk:~/Desktop#
bak açar.
tamamdır kral sağol yardımalrın için cansın

131,900Konular
3,272,410Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt