Sigara İçemiyorum Yardım !

arkadaslar selam cok acil bilen cevaplasın bundan 1.5 ay önce fln camel aldım 4 senedir camel iciyorum zaten aldıgım camelden cürük balık tarzı koku ve tat aldım aynısını...

arkadaslar selam cok acil bilen cevaplasın bundan 1.5 ay önce fln camel aldım 4 senedir camel iciyorum zaten aldıgım camelden cürük balık tarzı koku ve tat aldım aynısını arkadaslarımda aldı ondan sonrali gün bi paket daha aldım yine aynı tat o gün bugündür hala aynı tat çürük balık gibi dumana dair her koku cok kötü geliyor 1.5 aydır böle bırakamıyorum da bilen varsa cevaplasın çözene 100 Tl nakit çalışırım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaslar selam cok acil bilen cevaplasın bundan 1.5 ay önce fln camel aldım 4 senedir camel iciyorum zaten aldıgım camelden cürük balık tarzı koku ve tat aldım aynısını arkadaslarımda aldı ondan sonrali gün bi paket daha aldım yine aynı tat o gün bugündür hala aynı tat çürük balık gibi dumana dair her koku cok kötü geliyor 1.5 aydır böle bırakamıyorum da bilen varsa cevaplasın çözene 100 Tl nakit çalışırım
zaten camel vi winston icenin cigerinden sıkıntısı vardır amk :D

• Like
Tepkiler: mqx
Knk dilin bu tadı unutana kadar bırakman lazım. 1 ay kadar fln. Sonra başlarsın parliament ile
arkadaslar selam cok acil bilen cevaplasın bundan 1.5 ay önce fln camel aldım 4 senedir camel iciyorum zaten aldıgım camelden cürük balık tarzı koku ve tat aldım aynısını arkadaslarımda aldı ondan sonrali gün bi paket daha aldım yine aynı tat o gün bugündür hala aynı tat çürük balık gibi dumana dair her koku cok kötü geliyor 1.5 aydır böle bırakamıyorum da bilen varsa cevaplasın çözene 100 Tl nakit çalışır

gece saat 2 sularında kalk içtiğin camel paketini siyah alkol poşetine koyup göl deniz ırmak dereboyu gibi bir yere gidiyorsun 11 kere shinra tensei diyorsun ve poşeti suya fırlatıyorsun sonra eve gidip yat uyu uyandıgında sorun çözülmüş olur

Knk hastalık yüzündendir bende lark içiyorum ilk dumanı filan alıyorum camel bende denedim çimento kokusu gibi bi tat kalıyo azımda

Öncelikle psikolojik olarak unut bunu. Kafana takma. Sağlık açısından bir sorunun yok sadece sigaraların ayarıyla oynandı . Parliament iç dostum . Camele vericegine 3 4 lira daha koy iç . Sikim camelin aNsini kanser etti beni babamdan camel cala cala baslamis bi adamim sigaraya moruk . Boku kağıda sar iç daha güzeldir .

tobaccoya gidip bir adet mentol limon mix kent switch alıyorsun önce limonu patlatıyorsun sonra yarısında mentolü, geçmiş olsun.

kanka ben corona atlattim ayni durum bende de oluyor birakcam bi ay falan tekrardan baslarim sonra seninki psikolojik olabilir

132,096Konular
3,274,999Mesajlar
316,891Kullanıcılar
Santana51Son Üye
Üst Alt