#BeyinJimnastiği Zihin açıcı soru

Zaten aldığı 100 tl ile alış veriş yapmış. 100 tl alıyor 70 tl harcıyor. yani geri 100 TL veriyor 30 tl ile ama 70 tl lik ürünün parasını market ödüyor. 30 tl para üstü alıyor zaten marketin. yani adamdan aldığı para ile 70 lik alıp 2x zarar uğratıyor hem aldığı eşyanın parası hemde marketten giden para 140 TL eşya zarar uğratıyor. +30 tl bahşiş 170 TL gece gece biraz iyi değilim ama kafamın döndüğü kadarı ile zarar 170 TL
@@Ethereum agam sen de şu paralarla haşır neşirsin hallet bakalım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Zaten aldığı 100 tl ile alış veriş yapmış. 100 tl alıyor 70 tl harcıyor. yani geri 100 TL veriyor 30 tl ile ama 70 tl lik ürünün parasını market ödüyor. 30 tl para üstü alıyor zaten marketin. yani adamdan aldığı para ile 70 lik alıp 2x zarar uğratıyor hem aldığı eşyanın parası hemde marketten giden para 140 TL eşya zarar uğratıyor. +30 tl bahşiş 170 TL gece gece biraz iyi değilim ama kafamın döndüğü kadarı ile zarar 170 TL
düz mantık :D

Nası ya ödwğdllwwğdşd adam ürünün parasını zaten alıyor kasadan önce 100tl çıkış sonra 100tl giriş oluyor ama zarar 30 tl verilen para üstü ve 70tl değerinde ürün 100 işte

MARKET KASASI
-100çalınan ( çalınan 100 geri veriliyor)
Burada hesap ex olur
marketin zararı ise
-70 ürün
-30 para üstü
-100 olur. içkiye anlık zam içerisinde katılmadı.

knk çalınan para ile alıyor amk zaten -100 ile başlıyor 70 tllik ürünün zararıda bakkala giriyor
Bak -100 ile başlıyor sonra +100 tl veriyor kasaya o zaman sıfırlanıyor sonra 70tllik ürün alıp bir de 30 tl para üstü alıyor yani hırsız 100 çalıp o 100ü çaldığı adama verip 100tlik alış veriş yapıyor bedavaya marketin kaybı sadece 100 tl

Bak -100 ile başlıyor sonra +100 tl veriyor kasaya o zaman sıfırlanıyor sonra 70tllik ürün alıp bir de 30 tl para üstü alıyor yani hırsız 100 çalıp o 100ü çaldığı adama verip 100tlik alış veriş yapıyor bedavaya marketin kaybı sadece 100 tl
knk adamın çaldığı eşyanın maliyetini çıkarıyorsun aradan onu diyorum adam gelen eşyanın da zararı var

aam geri vermiyor işte çalınan ile alıyor adam 30 tl si zaten çalınanın içinde 170 TL zararda
Hocam market eğer aynı 100 tl nin çalındığı market ise,
stage1 bakkal da 100 tl var + markette ürün bu önemsiz hırsızda ise 0 tl (gece z raporu çekip, kasasına sadece 100 tl ile güne başlamış olsun)
stage2 markette 0 tl var + markette ürün, hırsızda ise 100 tl (hırsız çalmış)
stage 3 hırsız 100 ü geri verir ve ( hırsız 0 tl de kalır) markette 100 tl geri döner.
stage 4 uzattığı 100 içerisinden 70 TL tutarında içki alır, üzerine de 30 tl
stage 5 marketten 70 tl lik içki çıkışı gerçekleşmiştir, kasasından da 30 tl
Marketin nakit zararı 30TL dir. ürün zararı ise 70TL. kasada ise 70 tl geri dönmüştür.
z raporu anlık çektiğinde çıkan ürün 70tldir.
30 tl de düz vermiştir.
yine100 çıkıyor. ben 170'i algılayamadım.

4gnv7t6.png

8xf2k7y.png

ADIM ADIM ANLATTIM İNŞALLAH ANLAMIŞSINIZDIR

@Mali @Yağızz @Slowycan 🌙 @SkullZ @arda01260 @Natureza @Derce @Mehmet @Abdou @ELESSYA @vuk @Cihan @Ethereum

AMINA KOYACAM ORTALIĞIN BAKIN ! ( KÜFÜRÜ KİŞİSEL ALGILAMAYIN @vuk @gaddaramca ) ADAM 100 çalıyor eyw . bu 1 . adam çalıdğı para ile 70 tllik ürün alıyor bu . 2 . (adam içkiyi buna verirken kendide + olarak zarar uğruyor. ) yani sattığı 70 tl içkinin parası gelmeden bir zarar daha geliyor 140 TL . 140 TL zarar 30 tl zaten ana paranın içinde olan para 30 tl ekliyoruz 170 TL

AMINA KOYACAM ORTALIĞIN BAKIN ! ( KÜFÜRÜ KİŞİSEL ALGILAMAYIN @vuk @gaddaramca ) ADAM 100 çalıyor eyw . bu 1 . adam çalıdğı para ile 70 tllik ürün alıyor bu . 2 . (adam içkiyi buna verirken kendide + olarak zarar uğruyor. ) yani sattığı 70 tl içkinin parası gelmeden bir zarar daha geliyor 140 TL bide 30 tl geri vermiş bakkal bu adama : 170 TL zarar
-100 TL BAŞTA GİTTİ. SONRA 100 TL GELDİ GERİ AMA ÜRÜN BEDAVA OLMADIĞI İÇİN 70 DE KENDİ CEBİNDEN GİTTİ. 30 DA ÜSTÜNE KENDİSİ VERDİ YANİ 100 ETTİ

-100 TL BAŞTA GİTTİ. SONRA 100 TL GELDİ GERİ AMA ÜRÜN BEDAVA OLMADIĞI İÇİN 70 DE KENDİ CEBİNDEN GİTTİ. 30 DA ÜSTÜNE KENDİSİ VERDİ YANİ 100 ETTİ
AMINA KOYAYIM. ÜRÜN BEDAVA DEĞİL 70 + 70 140 AMKKKKKKK BİDE 30 TL 170TL SKERİM LAN BÖYLE BAKKALIDA SATAN KASİYERİN ANNESİNİ SKYİMİ GECE GECE KAFAMI SKTİ ORSP U ÇOCU

AMINA KOYAYIM. ÜRÜN BEDAVA DEĞİL 70 + 70 140 AMKKKKKKK BİDE 30 TL 170TL SKERİM LAN BÖYLE BAKKALIDA SATAN KASİYERİN ANNESİNİ SKYİMİ GECE GECE KAFAMI SKTİ ORSP U ÇOCU
ĞQMWĞQMDPAÖDPAÖXPMSPXMZPCMPZMXPSMDPAMDĞAMDĞÖWĞDPAMDPAMDPSMXPZMXPZMCPZKCPKSPFKSÜQÖEİQÖDŞAÖDĞAÖDPÖSPCMCOXNCODMFPSKFPSKFPSKFĞSÖFĞSKDPKSPFKSPDMPZMCPDKFPSKDĞSLD

kanka ben dedım zaten hırsız orospu cocugu dukkandan cıkarken ne ıle cıkıyorsa zarar da o üşenmedin mi buna yapmaya amk

ulan amına koyım sen benden 10tl claıyorsun tamm mı sonra pısman olup gelıyorsun bende sana 7 tl lik çikolata veriyorum bu dürüstlügün karşısında üstüne de diyorum neden çaldın diyorsun ekmek parası bir de veriyorum 3tl ekmek parası bneım zararım 10tl

132,866Konular
3,283,774Mesajlar
318,113Kullanıcılar
wuddenllSon Üye
Üst Alt