Satım Kendi hesap vurma methodum takaslık

Selam arkadaşlar güne en az 15-20 hesap vuruyorum dün foruma da atdım 284k vurdum,yani yaygın olmayan ve çok sağlam method Instagramdan ban yemiş domainle bile...

Selam arkadaşlar güne en az 15-20 hesap vuruyorum dün foruma da atdım 284k vurdum,yani yaygın olmayan ve çok sağlam method Instagramdan ban yemiş domainle bile basarsiniz,basdığınız hesaplar asla gg olmaz,method hesap kapatma methoduna takaslık, sağlam methodu olan varsa gelsin, güne 200-250 TL en azı
kazanırsınız bu methodla vurduğunuz hesapdan

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam arkadaşlar güne en az 15-20 hesap vuruyorum dün foruma da atdım 284k vurdum,yani yaygın olmayan ve çok sağlam method Instagramdan ban yemiş domainle bile basarsiniz,basdığınız hesaplar asla gg olmaz,method hesap kapatma methoduna takaslık, sağlam methodu olan varsa gelsin, güne 200-250 TL en azı
türk hesap mı vuruyosun bana mı oyle geldi dostum :D

1smih ig yazabilirmisin

131,979Konular
3,273,496Mesajlar
316,688Kullanıcılar
ch1vaseSon Üye
Üst Alt