Şuan benim kullandığım bir yönetimi size göstericem[CHARGE=50][/CHARGE]
BUGLU KAPANAN HESABLAR AÇABİLİR BU METOD DAHA ÇOK KULLANMASINI BİLEN AÇABİLİR
2 ADET HESAB AÇTIM SADECE YENİ BU METOD İLE.
İlk önce aşağıdaki verdiğim forma giriyoruz resimdeki şekilde bilgileri giriyoruz.
help.instagram.com
help.instagram.com
help.instagram.com
İlk olarak 1.Seçeneği
İkinci Olarak 4.Seçeneği seçiyoruz.
Bilgileri doğru şekilde doldurun 5-15 gün içinde hesabınız aktif edilicektir.
Not: Singapur, Abd, Almanya vpn atarsanız hızlı yanıt alma olasılığınız çok yüksek.
Benim tavsiyem arabistan veya malta vpn kullanın daha az kişi mail desteği alıcağı için size dönüş hızlı olur.
1- Görsel 2- Görsel ( Bu Yanıta Cevap Vericeksiniz) 3- Görsel ( Bu Şekilde Yanıt Atıcanız)
Açıklama :
Hello lnstagram team, my lnstagram account has been disabled even though I have not violated any community rules. I request that my account be activated back and the necessary action be taken.
İşinize yararsa yorum atmayı unutmayın.
My Username : @

5-15 Gün İçinde Hesap açılır ise size böyle geri dönüş gelicektir.[CHARGE=50][/CHARGE]
BUGLU KAPANAN HESABLAR AÇABİLİR BU METOD DAHA ÇOK KULLANMASINI BİLEN AÇABİLİR
2 ADET HESAB AÇTIM SADECE YENİ BU METOD İLE.
İlk önce aşağıdaki verdiğim forma giriyoruz resimdeki şekilde bilgileri giriyoruz.
Instagram Help Center
Instagram Help Center
Instagram Help Center
İkinci Olarak 4.Seçeneği seçiyoruz.
Bilgileri doğru şekilde doldurun 5-15 gün içinde hesabınız aktif edilicektir.
Not: Singapur, Abd, Almanya vpn atarsanız hızlı yanıt alma olasılığınız çok yüksek.
Benim tavsiyem arabistan veya malta vpn kullanın daha az kişi mail desteği alıcağı için size dönüş hızlı olur.
1- Görsel 2- Görsel ( Bu Yanıta Cevap Vericeksiniz) 3- Görsel ( Bu Şekilde Yanıt Atıcanız)
Açıklama :
Hello lnstagram team, my lnstagram account has been disabled even though I have not violated any community rules. I request that my account be activated back and the necessary action be taken.
İşinize yararsa yorum atmayı unutmayın.
My Username : @

5-15 Gün İçinde Hesap açılır ise size böyle geri dönüş gelicektir.[CHARGE=50][/CHARGE]Ekli dosyalar
Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl