İyi forumlar herkese öncelikle yeni yılınızı kutlarım istediğiniz hesabın istediğiniz video ya izlenme yolluyorum max 500k izlenme her video başı ücret ve izlenme miktarı talebinize göre değişebilir.
fiyat ve teklifler için yazınız.
Pm den ulas dostim
İyi satışlarİyi forumlar herkese öncelikle yeni yılınızı kutlarım istediğiniz hesabın istediğiniz video ya izlenme yolluyorum max 500k izlenme her video başı ücret ve izlenme miktarı talebinize göre değişebilir.
Teşekkürler dostum sağ olasınİyi satışlar
Ne eeee
Eyvallah dostum teşekkür ederim
İyi forumlar herkese öncelikle yeni yılınızı kutlarım istediğiniz hesabın istediğiniz video ya izlenme yolluyorum max 500k izlenme her video başı ücret ve izlenme miktarı talebinize göre değişebilir.
Upİyi forumlar herkese öncelikle yeni yılınızı kutlarım istediğiniz hesabın istediğiniz video ya izlenme yolluyorum max 500k izlenme her video başı ücret ve izlenme miktarı talebinize göre değişebilir.
thnx brom
Knkam PM Bak !thnx brom![]()
fİyi forumlar herkese öncelikle yeni yılınızı kutlarım istediğiniz hesabın istediğiniz video ya izlenme yolluyorum max 500k izlenme her video başı ücret ve izlenme miktarı talebinize göre değişebilir.