R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%

R00T3R

SOYTARI
Rating - 0%
Yalnız ztn bu method free ne bilem bu olduğunu aman neyse 100 coinin peşine düşecek kadar da al çalmadım sende kalsın ;)
milletin her konusuna iade geç diyorsun madem free o zaman bakma kardeşim millet bunu kac tl lere satıyor ve bu methodu kullanıp işlem yapıp kaç poara kazanıyo yardımcı olmaya calısıyorum.......... neyse sövmücem hadi iyi forumlar

Tweety6r 

Never say Never
Rating - 100%
milletin her konusuna iade geç diyorsun madem free o zaman bakma kardeşim millet bunu kac tl lere satıyor ve bu methodu kullanıp işlem yapıp kaç poara kazanıyo yardımcı olmaya calısıyorum.......... neyse sövmücem hadi iyi forumlar
Hangi konulara iade geç dedim? Ve ayrıca zrn methodu görmeden free. Olup olmadığını nasıl anlayacaz kendim de kullandım bir zat ama ig kabul etmiyor fix method neredeyse 1 yıl oldu

R00T3R

SOYTARI
Rating - 0%
Hangi konulara iade geç dedim? Ve ayrıca zrn methodu görmeden free. Olup olmadığını nasıl anlayacaz kendim de kullandım bir zat ama ig kabul etmiyor fix method neredeyse 1 yıl oldu
hangi konulara iade geç dedim diyo bide 3-4 konuma yazdın ve milletin konularında da aytnı şeyi yapıyorsun senin hakkında şikayet konusu bile açıldı bu konu hakkında neyse daha fazla uzatmayacağım iyi forumlar iade yok sana git başkalarını kandır bu taktiğinle ;)

131,596Konular
3,269,492Mesajlar
315,501Kullanıcılar
Üst Alt