- S semihhouze TOKATÇI
agalar hesap lazım elimde tek formda saniyede banned atan method var hesabı olupta ilginenler tg semihhouze
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
agalar hesap lazım elimde tek formda saniyede banned atan method var hesabı olupta ilginenler tg semihhouze
kac k uyar dostumagalar hesap lazım elimde tek formda saniyede banned atan method var hesabı olupta ilginenler tg semihhouze
HBBagalar hesap lazım elimde tek formda saniyede banned atan method var hesabı olupta ilginenler tg semihhouze
20k 30kkac k uyar dostum
moruk diye hitap edersen anana sövülür kardeşimarkadaş tg üzerinden ana avrat sövüyor bu karaktersiz ile iş yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
moruk kelimesinin neyine takıldın? naber moruk,naber kanka? ve senin kullandığın gibi dostum? bunlar gündelik hayatta kullanılan tabirler.Birisi sana moruk bu yöntem free dediği zaman ana avrat sövüyorsan diyecek bişey yok ben uyarımı yaptım.moruk diye hitap edersen anana sövülür kardeşim
zırlama bi bok bildiğin yok medyacıyım diye ortalıkta geziyorsun method forumda var diye yazıyorsun ustelik bana moruk yazıyorsunarkadaş tg üzerinden ana avrat sövüyor bu karaktersiz ile iş yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.
buradan senin bir aptal olduğunu görüyoruzmoruk kelimesinin neyine takıldın? naber moruk,naber kanka? ve senin kullandığın gibi dostum? bunlar gündelik hayatta kullanılan tabirler.Birisi sana moruk bu yöntem free dediği zaman ana avrat sövüyorsan diyecek bişey yok ben uyarımı yaptım.
hibçir zaman medyacıyım diye ortalıkta gezmedim nerenden ne uyduruyorsun bilmiyorum ama "moruk" dediğim için alınabileceğini düşünmemiştim senin gibi Anneciğine sövsem sanırım bu konu bu kadar uzamazdızırlama bi bok bildiğin yok medyacıyım diye ortalıkta geziyorsun method forumda var diye yazıyorsun ustelik bana moruk yazıyorsun
tamam hacker abi haklısın en büyükte sensinhibçir zaman medyacıyım diye ortalıkta gezmedim nerenden ne uyduruyorsun bilmiyorum ama "moruk" dediğim için alınabileceğini düşünmemiştim senin gibi Anneciğine sövsem sanırım bu konu bu kadar uzamazdı![]()
teşekkürler.tamam hacker abi haklısın en büyükte sensin![]()
AHAHAHHAHAAteşekkürler.