darkoment trojan oluşturmak istiyorum ama indirme linki dahi bulamadım indirme linki olan veya trojan oluştura bilen biri varmı trojan ı oluşturduktan sonra autorun ile flaşa...

darkoment trojan oluşturmak istiyorum ama indirme linki dahi bulamadım indirme linki olan veya trojan oluştura bilen biri varmı trojan ı oluşturduktan sonra autorun ile flaşa atıcam ama yapamadım bi türlü yardım edebilecek varmı be?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bir dosyayla beraber koya bilirim mesela arkadaşıma minecraft apk indirme dosyası atarım minecraft iner ama extra bu virüste iner veya autorn ile flaşa koyarsam flaşı takıp çıkarmam yeterlidir kimse bişey indirmediği için şüphelenmez
Virüsü ***** etmezsen bunların hiçbir mantığı olmaz. Virüsü gizlemek için ya kendin programı kodlamalısın ya da lisanslı virüs gizleme programları kullanmalısın.

Virüsü ***** etmezsen bunların hiçbir mantığı olmaz. Virüsü gizlemek için ya kendin programı kodlamalısın ya da lisanslı virüs gizleme programları kullanmalısın.
knk bir dosyayla beraber birine veya arkadaşıma indirte bilirsem bişey anlamaz ki nerden anlaya bilir bu virüs hakında pek bi bilgim yok gerçi ama virüsü yükletmek istediğim kişiler pek bi şey değil veya bi akılı tahtaya da yapa bilirim eğer ki bi akılı tahtaya yaparsam bütün okulun sınav puanlarını 100 yapa bilirim🥰

knk bir dosyayla beraber birine veya arkadaşıma indirte bilirsem bişey anlamaz ki nerden anlaya bilir bu virüs hakında pek bi bilgim yok gerçi ama virüsü yükletmek istediğim kişiler pek bi şey değil veya bi akılı tahtaya da yapa bilirim eğer ki bi akılı tahtaya yaparsam bütün okulun sınav puanlarını 100 yapa bilirim🥰
Windows güvenlik duvarı diye bir şey var ya hani :( windows defender, virüs koruma programları cart curt

ve adamların sadece kamerasını mikrofonunu ve ekranını izlemek istiyorum virüs olduğu hkında şüphe vermesem akılı tahtaya flaş sayesinde yüklersem onları izlediklerimi anlamazlar

133,102Konular
3,280,950Mesajlar
318,603Kullanıcılar
sehmuz3169Son Üye
Üst Alt