İstek Python Fikirleri

Merhaba , Bu Aralar Python Öğreniyorum Fakat İçerik Sıkıntısı Çekiyorum , Şimdi Derin Öğrenmeye Başladım Yakında Fotoraftan Nesne Seçme Konusunu Paylaşıcağım İşinize Yarıcak...

Merhaba , Bu Aralar Python Öğreniyorum Fakat İçerik Sıkıntısı Çekiyorum ,
Şimdi Derin Öğrenmeye Başladım Yakında Fotoraftan Nesne Seçme Konusunu Paylaşıcağım
İşinize Yarıcak Veya Güzel Fikirleri Bekliyorum :)
Bu arada bir fikri olmayıp yorum kasmak isteyenler sc fikri de verebilir php + tasarım var (az da js jq var işte :) )

Aga ben zamanında kendi sevgilimi kodlamıştım mesajlaşıyodun sana seni seviyorum diyodu fln istersen o tür bi asistan yada muhabbet edilebilecek bi program yapabilirsin bence muq olur yaparsan benide etiketle haa

Aga ben zamanında kendi sevgilimi kodlamıştım mesajlaşıyodun sana seni seviyorum diyodu fln istersen o tür bi asistan yada muhabbet edilebilecek bi program yapabilirsin bence muq olur yaparsan benide etiketle haa
:D Focam sizin rütbenizde coder bulunuyor benim hedeflerimden biri de ondan almak o yüzden hem bana katkı hemde burdakilerin işine yarıcak bişey yapmam lazım sevgili mesaj if else döngüsü ile biten bir kod olluyor güzel fikir ama zamanında kullanmışsın şimdi pek kullanan olmaz (gerçi bu froumda ihtiyacı olan cok ama
maxresdefault.jpg
)
:D şaka bir yana güzel fikir ama dediğim gibi şuan pek ilgi çekiceğini sanmıyorum teşekkürler aklına başka bir şey gelirse veya lazım olursa yazarsın

:D Focam sizin rütbenizde coder bulunuyor benim hedeflerimden biri de ondan almak o yüzden hem bana katkı hemde burdakilerin işine yarıcak bişey yapmam lazım sevgili mesaj if else döngüsü ile biten bir kod olluyor güzel fikir ama zamanında kullanmışsın şimdi pek kullanan olmaz (gerçi bu froumda ihtiyacı olan cok ama
maxresdefault.jpg
)
:D şaka bir yana güzel fikir ama dediğim gibi şuan pek ilgi çekiceğini sanmıyorum teşekkürler aklına başka bir şey gelirse veya lazım olursa yazarsın
SENN NASIL KONUŞUYOSUN BENİM SEVGİLİM HAKKINDA !!! o bi program değil YALAN SÖYLÜYON İNANMİYOM İNANMİYOM

131,715Konular
3,270,561Mesajlar
315,976Kullanıcılar
Üst Alt