Ayda 1-2k para kazanmak isteyenler konuya.

bro olay şöyle 2.cihaz veya bilgisayarın varsa numarandan wp basıyoruz kapanırsa 2dkda open vurdugumuz hesabı sahibine 300-500 dolar arasında satıyoruz, eger sen paraya...

bro olay şöyle 2.cihaz veya bilgisayarın varsa numarandan wp basıyoruz kapanırsa 2dkda open vurdugumuz hesabı sahibine 300-500 dolar arasında satıyoruz, eger sen paraya ihtiyacım yok, bana hesap lazım dersen örnegin 30k düşürdün para aldık sahibinden sana x2 yani 60k salıyorum. katılmak istiyorsan

telegram: eneskaybolanates
ig : @eneskaybolanatesx

bro olay şöyle 2.cihaz veya bilgisayarın varsa numarandan wp basıyoruz kapanırsa 2dkda open vurdugumuz hesabı sahibine 300-500 dolar arasında satıyoruz, eger sen paraya ihtiyacım yok, bana hesap lazım dersen örnegin 30k düşürdün para aldık sahibinden sana x2 yani 60k salıyorum. katılmak istiyorsan

Ref+kef'im

oo sen baya akıllısın cihaz benden pc benden ip adres benden yakalandıkmı götten yiyen ben şimdi bu lafımdan kesin ceza yeriz

Up

131,695Konular
3,270,413Mesajlar
315,913Kullanıcılar
mmnonashopSon Üye
Üst Alt