Oto Sifre Mail Degistiren Faktor Kaldirip Yeni Faktor Koyan İnstagram Sc Tanitim Videosu

Tanitim Videosu Üsttedir linke tiklayin Faktor kirar yeni faktor ekler Oto mail sifre degiştirir https://t.me/Xbeytr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütcesi olan yazsin zaten 100 Tl Veya 150 TL lik sistem degil Dünyada Yok Ona Gore Bilip Tg Den İletisime Gecebilirsiniz
Dünyada yok degil daha önceden böle bi sistemin oldugunu birinden duymuşdum ama satışı yokdu sitesinin satışını ilk kez senden gördüm ve + olarak dedigim gibi 100 150 den yukarısına satman biraz zor senden önce başkası çkıp satarsa bu seferde pazarı elinden kaçırmış olursun bence 100 150 sat gitsin hiç yokdan 100 150 iyidir bence ginede hayırlı satışlar. :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dünyada yok degil daha önceden böle bi sistemin oldugunu birinden duymuşdum ama satışı yokdu sitesinin satışını ilk kez senden gördüm ve + olarak dedigim gibi 100 150 den yukarısına satman biraz zor senden önce başkası çkıp satarsa bu seferde pazarı elinden kaçırmış olursun bence 100 150 sat gitsin hiç yokdan 100 150 iyidir bence ginede hayırlı satışlar. :)
:) düşüncen icin tesekkurler :)

Bütcesi olan yazsin zaten 100 Tl Veya 150 TL lik sistem degil Dünyada Yok Ona Gore Bilip Tg Den İletisime Gecebilirsiniz
Kanka dünyada yok demen yanlış olmuş çünkü daha 2 ay önce bu sistemin aynısını Faruk dursun satıyordu haberin olsun yinede kolay gelsin ama bu sistem önceden de bulunmuş ve satışa çıkarılmış bi sistem

Kanka dünyada yok demen yanlış olmuş çünkü daha 2 ay önce bu sistemin aynısını Faruk dursun satıyordu haberin olsun yinede kolay gelsin ama bu sistem önceden de bulunmuş ve satışa çıkarılmış bi sistem
Faruk dursun denen web cakmacisini pek dikkate aldigimi soylememem tamam emek vermis olabilir fakat elinde bu sc den oldugunu hiiiiic sanmiyorum adamin youtubesine baktim simdi faktor kiran sc yi 2 ay önce satisa cikarmis oda baskasinin sc si
Video aciklamasina bakabilirsin baskasinin sc siyle video ceken bir tipik youtuber iste Saygı duyuyorum Fakat Takip ettigim biriside degil sadece ismini biliyorum o kadar .

Faruk dursun denen web cakmacisini pek dikkate aldigimi soylememem tamam emek vermis olabilir fakat elinde bu sc den oldugunu hiiiiic sanmiyorum adamin youtubesine baktim simdi faktor kiran sc yi 2 ay önce satisa cikarmis oda baskasinin sc si
Video aciklamasina bakabilirsin baskasinin sc siyle video ceken bir tipik youtuber iste Saygı duyuyorum Fakat Takip ettigim biriside degil sadece ismini biliyorum o kadar .
Bende biliyorum script Faruk dursunun olmadığını önceden görmüştüm burda benim demek istediğim script onun bunun değil demek istediğim bu sistem dünyada yok demişsin bende bu sistemin 2 ay önce de var olmasından bahsediyorum ve bunun başkalarına satıldığından bahsediyorum :D

Bende biliyorum script Faruk dursunun olmadığını önceden görmüştüm burda benim demek istediğim script onun bunun değil demek istediğim bu sistem dünyada yok demişsin bende bu sistemin 2 ay önce de var olmasından bahsediyorum ve bunun başkalarına satıldığından bahsediyorum :D
Hocam Sanirim Sen Konuyu yanlis Anlamissin adamdaki Faktor Kiriyor Sifre Hatasi Veriyor Admin Panelli Hepsi Bu 😁😁 Benim Üstte Yazdigim Konu Başlıgını Bi Okurmusun Veya Bi Benim Youtube Videoyu Ac Bide O Faruk Dursunun Videosunu Ac Aradaki farklar Neler 😁😁

Hocam Sanirim Sen Konuyu yanlis Anlamissin adamdaki Faktor Kiriyor Sifre Hatasi Veriyor Admin Panelli Hepsi Bu 😁😁 Benim Üstte Yazdigim Konu Başlıgını Bi Okurmusun Veya Bi Benim Youtube Videoyu Ac Bide O Faruk Dursunun Videosunu Ac Aradaki farklar Neler 😁😁
Bro ben videodaki scripten bahsetmiyorum onun Instagram hesabından gösterdiği ve smm panelinden sattığı scripte diyorum

Onun bize gösterdiği sistemde hesap düştüğü gibi şifre değiştiriyor mail onaylıyor çift faktör falan kırıyordu aynı bu özelliklerde idi

Bro ben videodaki scripten bahsetmiyorum onun Instagram hesabından gösterdiği ve smm panelinden sattığı scripte diyorum
Takip etmedigim icin bilmiyorum elinde oldugunuda sanmiyorum benim sc özellikleri

Tam özellileri Yazayimda Bari

Faktör kaldirir yeni faktör koyar yedek kodlari admin panelinde gosterir Hesaba girerken yedek kodlarla giris yaparsiniz :)

Sifreyi otomatik degistirir

Mail.adresini degistirir

Sifre hatasi verir
.:)
Sifreli admin paneli

İnstagram dm basarken engel yemez medya ile güvene alinmis domain.

Yapabilmisse bilemem Ama Sanmiyorum :)

Takip etmedigim icin bilmiyorum elinde oldugunuda sanmiyorum benim sc özellikleri

Tam özellileri Yazayimda Bari

Faktör kaldirir yeni faktör koyar yedek kodlari admin panelinde gosterir Hesaba girerken yedek kodlarla giris yaparsiniz :)

Sifreyi otomatik degistirir

Mail.adresini degistirir

Sifre hatasi verir
.:)
Sifreli admin paneli

İnstagram dm basarken engel yemez medya ile güvene alinmis domain.

Yapabilmisse bilemem Ama Sanmiyorum :)
Onunkinin özellikleri de buydu da inanmak istemezsen tabi saygı duyarım neyse iyi satışlar bro ❤️

Öncelikle webci çakması dediğin lafı üstüme alınmayıp olayı özetliyim. Satışa sunduğun scriptin bende de olduğunu söyliyim. Youtubedeki eski script dostum yüklemedim diye olmadığını söyleyemezsin. Ön yargını bir kenara ayırıp kimsede yok deme. Kullandığın scriptlerin kimsede yok dediğin scriptlerin alayı bende var. Üstünlük sağlamıyorum ama 2 3 tane ek bırakıcam ne demek istediğimi anlarsın. İyi forumlar :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220205-043039.png
    Screenshot_20220205-043039.png
    77.2 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20220205-043020.jpg
    Screenshot_20220205-043020.jpg
    379.5 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20220205-042754.jpg
    Screenshot_20220205-042754.jpg
    175.3 KB · Görüntüleme: 13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,991Konular
3,273,709Mesajlar
316,733Kullanıcılar
WiparzzSon Üye
Üst Alt