Kürtleri Desteklemem #ComeBackHustrox İfşaladım Bukadarmıydı Tabiki Hayır Kim Olduğumu Öğrenmene Gerek Yok Yorum Güzel Atın Sadece Like Olmaz.
dostum türk siteyi dump ediyo ve siz bunu adam aldı oohho hoho muhteşem diyonuz.Ulan adam mirror h databese aldı lamer diyorsunuz siz ne yapıyorsunuz acaba
Öncelikle o deface ırkçılık protestosu için yapıldı +dostum türk siteyi dump ediyo ve siz bunu adam aldı oohho hoho muhteşem diyonuz.

KXBAKXGSKXHSKXHSKXHSKXBSIXBSJXBSKXBSKXBSKBXSKBXKSBXKSBXKSVXKSBDKXBSKXBSKXBSBXÖncelikle o deface ırkçılık protestosu için yapıldı +buna ifşa diyorsun öylemibu arkadaşın w4r10k ile alakası yok halwest axin
![]()
DSPFJDSKFDSLFKSDFÖncelikle o deface ırkçılık protestosu için yapıldı +buna ifşa diyorsun öylemibu arkadaşın w4r10k ile alakası yok halwest axin
![]()
PAWBKKPOWDBAKOPWDBAKOPDBWKPODWBAKOPÖncelikle o deface ırkçılık protestosu için yapıldı +buna ifşa diyorsun öylemibu arkadaşın w4r10k ile alakası yok halwest axin
![]()
bi göt oldun ne oldu @Hustrox fake ifşa diye alakası olmayan adamları atıyorsun buraya eziksinKürtleri Desteklemem
#ComeBackHustrox
İfşaladım Bukadarmıydı Tabiki Hayır Kim Olduğumu Öğrenmene Gerek Yok Yorum Güzel Atın Sadece Like Olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 28487