xxxxx
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Son düzenleme:
dostum bende birtane sc var arkadas 150tlye almıstı banada vermisti ama proxy mi ne ayarı yapılmalı anlamadıgım icin kullanmıyorum hesap karsılıgı takas yaparız istersen sifre yanlıs hatası fln veriyorInstagram 2FA kıran, şifre yanlış diyen unkown error vermeyen sorunsuz sc alınacakır.
Telegram : @rayea01
Instagram : @theschweller
Discord : Rayea#3231
her şeyi ayarlı olması gerek proxy felan dadostum bende birtane sc var arkadas 150tlye almıstı banada vermisti ama proxy mi ne ayarı yapılmalı anlamadıgım icin kullanmıyorum hesap karsılıgı takas yaparız istersen sifre yanlıs hatası fln veriyor
valla kurulum diye bir txt de sunlar yazıyorher şeyi ayarlı olması gerek proxy felan da
eğer sanada uygunsa 5-10k takipci arası bir hesapla takas yaparım benim hesab gg oldu hesap lazım ztnher şeyi ayarlı olması gerek proxy felan da
olmaz dostum scriptin sıkıntısı olmaması gerekeğer sanada uygunsa 5-10k takipci arası bir hesapla takas yaparım benim hesab gg oldu hesap lazım ztn
tmm sen bilirsin sadece proxy eklemen gerekti ztnolmaz dostum scriptin sıkıntısı olmaması gerek