Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Yanlış bir yere konu açtığımı düşünüp benzer konuyu tekrar açıyorum. Yangın adlı hesabımı sabah yeni açtım şifremi unuttuğumu fark ettim ve tekrar giriş yapamıyorum. Kayıtlı...

Yanlış bir yere konu açtığımı düşünüp benzer konuyu tekrar açıyorum.

Yangın adlı hesabımı sabah yeni açtım şifremi unuttuğumu fark ettim ve tekrar giriş yapamıyorum.

Kayıtlı olan e postama şifre yenileme linki gelmiyor.

Ayrıca vip üyelik ile coin satın almıştım.

Hesabın kayıtlı olduğu e posta adresi elimde hesaba giriş yapmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanlış bir yere konu açtığımı düşünüp benzer konuyu tekrar açıyorum.

Yangın adlı hesabımı sabah yeni açtım şifremi unuttuğumu fark ettim ve tekrar giriş yapamıyorum.

Kayıtlı olan e postama şifre yenileme linki gelmiyor.

Ayrıca vip üyelik ile coin satın almıştım.

Hesabın kayıtlı olduğu e posta adresi elimde hesaba giriş yapmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Lütfen hesapta kayıtlı olan mail adresini iletin. @SpyAdmin @Mectruy @Al Simmons

Kardeşim senin zaten @Yangın adında hesabın vardı hatta şifre istedin, sana şifreni gönderdim. Niye yeni hesap açtın ki.
evet evet onu
Kardeşim senin zaten @Yangın adında hesabın vardı hatta şifre istedin, sana şifreni gönderdim. Niye yeni hesap açtın ki.
O hesapta en son seninle konuşuyor idim şifreyi vs görmedim kendi kendine çıkış yapmış bende size ulaşabilmek için hesap açtım

132,105Konular
3,275,063Mesajlar
316,900Kullanıcılar
slotainSon Üye
Üst Alt