Günlük 50 TL 3 günde 150 TL Kazan!(Ödeme Kanıtlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum bu site ne sen niye 7-24 upluyorsun ? Banklogin falan mı yapıyorsunuz ? Apk indirme linki var. Site aşırı garibime gitti daha önceden hiç duyulmamış web site tasarımı doğru düzgün yapılmamış mobilde kısmi olarak düzgün gözüken garip bir sistem neyse daha birşey demicem çok ilginç D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
birleştir
linkten sisteme kayıt olun.
- Ürün kısmından en üstteki makineyi alın.
-Anasayfada gelire tıkla, almaka tıkla, Her gün 2-3 kere girip claim yapın.
Ödeme bankaya oluyor min çekim 100

Ben 2. çekimi yapıcam 70 tl oldum 1 günde
Bilader çalışma saatleri 10.00 ila 17.00 arası yazıyor yani para gönderim saati ama sen 20:22 de para almışsın :) Nasıl oluyor bu ?

Sitede ücretsiz olarak verilen makina aylık 1.200 TL kazanç veriyor. 3 günde 150 almışsın bunu sen belirtiyorsun. Sitede aylık 1.200 TL kazanç veren bu makinadan sen 3 günde 150 TL aldı isen 1.500 TL yapar bu aylık fiyatı bu. Sen ücretsiz kazanç diyorsun denendi kanıtlı diyorsun çok güzel 3 günde kazandığın paraya göre bunu söylüyorsun yani deneyen kişi sensin. Ozaman nasıl 3 günde 150 lira para kazanabildin sıfır lira ile sitenin ücretsiz verdiği sözde sitenin ücretsiz verdiği 1.200 TL aylık paranın 3 iş günü içersinde nasıl daha üstü bir kazanç elde edebildin. Sitedeki açıklamada 17.00 a kadar hafta içi en geç ödeme verilir sen nasıl 20.22 de para alabildin ? Ve ayrıca sitenin tasarımı da kodlaması da bok gibi. APK uygulaması konulmuş girerkende tam bildi dahilinde olmadığım bir yerden SMS kod ile girilen bir sistem. Ve çok dikkatli izledim seni konuyu açtın açalı sürekli upladın durmadan upladın insanlara ücretsiz yardım etmek isteyen birisine göre neden bu kadar vaktini harcadın ? Sana çok şey derdim ama diyeceğim o çok şey forum kurallarına aykırı git kötülüğünü başka yerde yap hepimizin içinde yeterince kötülük var zaten

Peki telefon numaramızı girmemiz sonra başımıza bela olur mu? (Telefon numaramızı başkalarıyla paylarşırlar reklam mesajları gelir vs..)

Sitede ücretsiz olarak verilen makina aylık 1.200 TL kazanç veriyor. 3 günde 150 almışsın bunu sen belirtiyorsun. Sitede aylık 1.200 TL kazanç veren bu makinadan sen 3 günde 150 TL aldı isen 1.500 TL yapar bu aylık fiyatı bu. Sen ücretsiz kazanç diyorsun denendi kanıtlı diyorsun çok güzel 3 günde kazandığın paraya göre bunu söylüyorsun yani deneyen kişi sensin. Ozaman nasıl 3 günde 150 lira para kazanabildin sıfır lira ile sitenin ücretsiz verdiği sözde sitenin ücretsiz verdiği 1.200 TL aylık paranın 3 iş günü içersinde nasıl daha üstü bir kazanç elde edebildin. Sitedeki açıklamada 17.00 a kadar hafta içi en geç ödeme verilir sen nasıl 20.22 de para alabildin ? Ve ayrıca sitenin tasarımı da kodlaması da bok gibi. APK uygulaması konulmuş girerkende tam bildi dahilinde olmadığım bir yerden SMS kod ile girilen bir sistem. Ve çok dikkatli izledim seni konuyu açtın açalı sürekli upladın durmadan upladın insanlara ücretsiz yardım etmek isteyen birisine göre neden bu kadar vaktini harcadın ? Sana çok şey derdim ama diyeceğim o çok şey forum kurallarına aykırı git kötülüğünü başka yerde yap hepimizin içinde yeterince kötülük var zaten
kardeşim sen aptal mısın? Referans kasıyorum bende daha hızlı kazanıyorum o yüzden upluyorum zaten

kardeşim sen aptal mısın? Referans kasıyorum bende daha hızlı kazanıyorum o yüzden upluyorum zaten
Biraz öfke onu kafamdan silmiş olabilir ama 15 gün önce açılmış bir sitenin ne referansını kasıyorsun acaba ? Nereden gördün reklamını ? 20.22 de nasıl para çektin ? Okadar uzun şey yazdım neden işine gelene cevap veriyorsun sen ne yaptığına ayıksın yeme kimseyi burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,984Konular
3,273,530Mesajlar
316,693Kullanıcılar
oblivaSon Üye
Üst Alt