Shadow Of God Salağı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
aynen kardeşime hesabı ben verdim takas ettik hesap kurucu falan düşmedi hatta dedi kurucu düşmez degil mi yok dedim girdi hesaba bişey olmadı sen kurucu düşürdüysen senin suçun kardeşim gelip şikayet konusu açmanın manası yok
evet özellikle sordum kurucu düsmez dimi diye kurucu hesabın orjinal sahibinde bile yoktu dm kutusunda duruyordu mesajlar bu kadar süre düsmedi simdi düstü he sacmalık.

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
haklısın o konuda kardeşim komisyonculuk yaparak hesap satmışsın ve kurucu düşmüş eğer kurucusuz olduğunu bile bile hesabı aldılarsa hiç bir suçun yok adı üstünde kurucusuz yani bu riske girmeleri lazımdı. @Al Simmons Bunu göz önüne alarak sonuç verirsen daha adil bir olay olur reis.
çok doğru

Rating - 100%
evet özellikle sordum kurucu düsmez dimi diye kurucu hesabın orjinal sahibinde bile yoktu dm kutusunda duruyordu mesajlar bu kadar süre düsmedi simdi düstü he sacmalık.
evet amk ben hesabı ilk aldıgımda faktör falan koymadım bilerek ve sahibi yine geri alamadı çünkü kurucu maili onda degildi aynen bi de hesabı ben 1 ay kullandım sen yaklaşık 1 1.5 ay kullandın kurucu düşmedi şimdi mi düşüyor şansa

𝔸𝔻𝕆ℕİ𝕊 

Nietzsche bir megaloman değildir.
Rating - 0%
Escsiz olduğunu okuduğumda benimde kafamda oluşan düşünce direk haksız olduğun (içeriği okumadan yorumluyorum), ayrıca şikayet konuları kişiye hakaretde bulunabilmeniz bulunmanız için değil, hakkınızı aramanız ve savunmanız için açılır.

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
İki tarafta da suç var ama empati kurunca Shadow haklı gibi,hesap düşme hesap zaten alan kişinin çift faktör açması gerekirdi,Shadow un da bunu söylemesi gerekirdi.Ömeri dinlemeden haklı haksız konusu konuşulamaz gerekirse ömerin iade geçmesi gerekir bence çünkü hesap ömerin
Ömerlik bişey yok ömer verdiğinde hesap sağlamdı baya kullandım nen hatta orjinal sahibine satmaya calıstım yani kurucu düscek olsa o zaman düserdi

Hakim Kingsize 

stay with alone"
Rating - 100%
Escsiz olduğunu okuduğumda benimde kafamda oluşan düşünce direk haksız olduğun (içeriği okumadan yorumluyorum), ayrıca şikayet konuları kişiye hakaretde bulunabilmeniz bulunmanız için değil, hakkınızı aramanız ve savunmanız için açılır.
ESC teklif ettim kendisi kabul etmedi kanıtlar konuda.

Rating - 100%
Ömerlik bişey yok ömer verdiğinde hesap sağlamdı baya kullandım nen hatta orjinal sahibine satmaya calıstım yani kurucu düscek olsa o zaman düserdi
amk bizde hata yok sattıgın kişi götünden götünden uyduruyor bende baya kullandım 2 3 arka verdim bendeyken hiç kurucu düşmedi keşke başka yalan uydursaydı bu arkadaş kurucu düşmesi çok saçma

Rating - 0%
İki tarafta da suç var ama empati kurunca Shadow haklı gibi,hesap düşme hesap zaten alan kişinin çift faktör açması gerekirdi,Shadow un da bunu söylemesi gerekirdi.Ömeri dinlemeden haklı haksız konusu konuşulamaz gerekirse ömerin iade geçmesi gerekir bence çünkü hesap ömerin
Çift Faktör Açtık Kanka Kodları Bile Var aq Çocuğa kendim dedim faktör aç die

Rating - 100%
Kardesim istersen 2 yıldır sende olsun ben napim kaç gündür sende oldunu adam cilt bakimi hesabına çeviriyor hesabı 1 gün sonra kurucu düşüyor
ne diyorsun amk ne 2 yıldır sende olsun o hesaba kaç kişiyi soktum ben daha ilk vurdugumda hiçbirinde kurucu düşmedi sende mi düşecek sadece boş konuşma

Rating - 0%
amk bizde hata yok sattıgın kişi götünden götünden uyduruyor bende baya kullandım 2 3 arka verdim bendeyken hiç kurucu düşmedi keşke başka yalan uydursaydı bu arkadaş kurucu düşmesi çok saçma
Kanka Şifreyi Salsın Kendin Gir hesaba Dün Cilt Bakimi hesabı yapmışlar post vs vs atmislar prof hesaba geçmişler 3 4 saat sonra kurucu yemis

Rating - 0%
yaw konuşma @Shadow Of God 'u bütün forum tanıyor ben de dahil olmak üzere herkes biliyor bu adamın böyle bişey yapmayacagını senin gibi biriyle 20k için uğraşacak hali yok
İade Geçsin Kardeşim? forumda Ne Adamlar Birbirine Tokat attı Ağa Ben değil Bunları sizde Biliosunuz Neyse Ağa Ben @Al Simmons Abinin kararına bakarım o gelince benmi haksız düşüyorum eyw der geçerim onun sözüne bakarım sizin değil .

Rating - 100%
Karşıdaki kişi ig hakkında çok bilgisi olmayabilir kurucu vs konusunda karşı tarafı bilgilendirip sorumluluğu almaman gerekirdi kankam maalesef sorun sende gibi görünüyor @Shadow Of God

Rating - 100%
Ya Nasi Düşücek Faktordeyken Bu Hesap Allah aşkına
yaw bilader faktörle alakası yok faktör olan hesaplar kurucu düşmez diye bişey yok mal mal konuşma o zaman adam gitsin vurdugu hesaba faktör koysun sonra istedigi kadar dm bassın bunu yapsın şunu yapsın zaten kurucu düşmüyor degil mi

Rating - 100%

Konu inceleniyor. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,557Konular
3,269,169Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt