( lnstagram çalma ) lnstagram Mavi Tik Sitesi Kurulumu Ve Mail Taslağı 2026

Konu Özeti

Instagram mavi tik doğrulama rozeti için sahte bir site kurulumu ve mail taslağı yöntemi anlatılıyor. Somee.com üzerinden hosting ve domain alınması, domain seçerken 'lnstagram verify' gibi terimlerin kullanılması öneriliyor. Mega.nz linkinden indirilen sahte script dosyaları siteye yükleniyor, varsayılan dosya silinerek sıralı yerleştirme yapılıyor. Site başlığı ve açıklaması 'lnstagram verify' ve 'lnstagram verify badge' olarak ayarlanıyor. İçerik, kullanıcıları kandırmaya yönelik adımlar içeriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖNCELİKLE SEA ARKADAŞLAR MAİL BASMA KONUSUNDA KENDİ YATPIĞIM BİR YÖNTEMİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM

İLK ÖNCE SİTE KURMANIZ GEREK SİTEYİ KURMAK İÇİN HOSTİNG GEREKLİ (somee.com) DAN ULAŞABİLİRSİNİZ
BENİM VERDİĞİM HOSTİNGDEN BAŞKA BİR HOSTİNG KULLANIRSANIZ BANLANMA RİSKİNİZ YÜKSEK
EVET ŞİMDİ HOSTİNGİMİZİ ALDIĞIMIZA GÖRE SIRA (
domain) ALMAYA domaini ALDIKTAN SONRA DOSYALARI İNDİRCEZ
DOSYALARA BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ
FAKE SCRİPT https://mega.nz/#F!MiZ0QYxD!e62eALUne...
BU ARADA HOSTİNG VE DOMAİNİ AYNI SİTEDEN ALIN :)
DOMAİNİ ALIRKEN
( lnstagram verify) GİBİ TERİMLER KULLANIN Kİ İNANDIRICI OLSUN

SİTEYİ KURARKEN KARŞINIZA

site tittle : lnstagram verify
site description : lnstagram verify badge
BU ÜSTTE YAZILI OLAN ŞEYLER ÇIKACAK YAZDIĞIMIN AYNISI YAZICAKSINIZ
ŞU AN SİTEMİZ KURULDU SIRA DOSYALARI YÜKLEMEKTE (dosyalara yukarıdaki linkten ulaşabilrisiniz)
SİTEYİ KURDUĞUNUZ ZAMAN KARŞINIZA default.asp ÇIKACAK O DOSYAYI SİLİCEKSİNİZ
DOSYA ŞEÇME BÖLÜMÜNE SIRALI BİR ŞEKİLDE ŞUNLARI YERLEŞTİRCEKSİNİZ
Devamı ....

EMEĞE SAYGI LIKE ATMAYI UNUTMAYIN :)

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Birisi lütfen bana yardımci olsun ya ben şu an anlıyorum ki benim hack e dair bilgim 0 galiba artık bende bişeyler yapmak istiyorum abi yazdıklarınızdan bişey anlamıyorum mesela hosting ne domain ne bilmiyorum bana ögretebilcek bir kişi yada bir site felan var mı yardımcı olabilcek ???

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,663Konular
3,288,292Mesajlar
324,340Kullanıcılar
gchvjbkbvhvSon Üye
Üst Alt