Beyler ben oyun hesabı alıp satıyorum. İtemsatış diye bir sitede satış gerçekleştirdim 2-3 gün önce. riot linki sekmede açık kalmış bende satışı gerçekleştirdikten sonra...

Beyler ben oyun hesabı alıp satıyorum. İtemsatış diye bir sitede satış gerçekleştirdim 2-3 gün önce. riot linki sekmede açık kalmış bende satışı gerçekleştirdikten sonra değiştirdim şifreyi hesabı geri aldım. Başkasına bir daha sattım. Daha sonra adam bana suc duyurusunda bulanacağım hakkında dedi. Fakat riotta hesap satışı yasak, adamın böyle birşey yapma ihtimali varmı? Başıma ne gelebilir?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler ben oyun hesabı alıp satıyorum. İtemsatış diye bir sitede satış gerçekleştirdim 2-3 gün önce. riot linki sekmede açık kalmış bende satışı gerçekleştirdikten sonra değiştirdim şifreyi hesabı geri aldım. Başkasına bir daha sattım. Daha sonra adam bana suc duyurusunda bulanacağım hakkında dedi. Fakat riotta hesap satışı yasak, adamın böyle birşey yapma ihtimali varmı? Başıma ne gelebilir?
Bi bok olmaz knk olsaydı burdakilerin hepsi içerideydi

bi book olmaz rahat ol hesabı riota ticketla bildir satış işlerine karıştı diye o ordan ban yer şikayet gibi bi durumda yasak olduğu için banlandı de şikayet etmişler dersin ıp adresi vs isterlerse zaten şirket bilgi vermez polise 7senedir loldeyim bende çok yaptım bi bok olmuyor rahat kal

Geçmiş olsun . Yaptığının etik olmadığı ortada sattığın hesabı geri çekip başkasına tekrar satmak. Durumu düzeltmen lazım . Şahsi olarakda dava açabilir elindeki ödeme dekontuyla. 🖐️

132,108Konular
3,275,133Mesajlar
316,912Kullanıcılar
stello90Son Üye
Üst Alt