-
Ethereum
Ethereum
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu Benimki : BUDA ABDONUN :
Hadi lan ordanNet seninki
hahahahahahahaahhahhahaHocam şu ağaç resmini çekecek varsa buyursun çeksin o deniz fotolarını gözüm kapalı çekerim ben
Hocam o fotoğraf gece çekildi iki ağacın altından o gökyüzündekiler de yıldız : )Net:1 ///2. Fotoğraf birden fazla şey olabilir (Örneğin; liken, bir ağacın çiçek açmış dalı, diken) tam net çekilmemiş. Pixelleri görüyorum. Bence tartışma konusu bile olamaz
Kiiii fotoğrafı hızlı resimden indirip koydu kalitesi daha yüksek : dNet:1 ///2. Fotoğraf birden fazla şey olabilir (Örneğin; liken, bir ağacın çiçek açmış dalı, diken) tam net çekilmemiş. Pixelleri görüyorum. Bence tartışma konusu bile olamaz
dostum sus her şekilde yargı dağıttım.Kiiii fotoğrafı hızlı resimden indirip koydu kalitesi daha yüksek : d
bende fotoyu ibb.co ya yükleyip oradan indirdim ahahahKiiii fotoğrafı hızlı resimden indirip koydu kalitesi daha yüksek : d
O derece kötü diyorsun yaniHocam o fotoğraf gece çekildi iki ağacın altından o gökyüzündekiler de yıldız : )
Fotoğrafın orijinali elimde buraya yüklediğinden daha kaliteli ahahhabende fotoyu ibb.co ya yükleyip oradan indirdim ahahah
daha iyileri var ahahaha
Aynen knk Mwppwösspalsmapas kötü çek aynısını telefonla başım gözüm üstündesin 5 yıldır fotoğraf paylaştığım bir blog yönetiyorum bana fotoğraf çekmeyi mi öğreticenO derece kötü diyorsun yani![]()
Yollaa bekliyorum bende blogdan çektiğim fotoları atıcamdaha iyileri var ahahaha
Emredersiniz efendim
Estağfurullah hocam dlwpsdöwpsödEmredersiniz efendim
hmm bu biraz g*tlük gibi oldu heEmredersiniz efendim
@vuk hocam en adaletli sizsiniz siz yorumlayın bakalım
Bayanlar hep haklıdır aga biraz zeki ol hayatını kolaylaştırır bu bilgihmm bu biraz g*tlük gibi oldu he
zekiliği sikimde olmaz. beyni ile yaptıkları 5 para etmedikten sonraBayanlar hep haklıdır aga biraz zeki ol hayatını kolaylaştırır bu bilgi
demi demiNet 2 numara @Abdou sayın çok değerli müezzinim elinize sağlık.
Furki dostum üzülmesin diye yaptım . Seninki tabiki de canım 🌹❤️
forumda yok ediceğim insanların sevilmesi ne garip 
O yüzden haklılarzekiliği sikimde olmaz. beyni ile yaptıkları 5 para etmedikten sonra
nENet 2 numara @Abdou sayın çok değerli müezzinim elinize sağlık.
Furki dostum üzülmesin diye yaptım . Seninki tabiki de canım 🌹❤️