agalar 17 yaşındayım banka hesabı kurmak istiyorum en azından ibanım olsun (papara vs istmiyorum) nasıl yapabilirim?
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
hemen pcden veya telden yapabileceğim yok muZiraat yada iş bankasına gidip ailen ile birlikte kumbara hesabı oluştur.
hayır olm malmısın banka kayıtında bile bir ton kağıt imza atılıyor. bide 18 yaş altısın anne babanın vekalt tarız bişey imzalaması lazım bu tüm dünyada böyledirhemen pcden veya telden yapabileceğim yok mu
başka dünya da nasıldır?hayır olm malmısın banka kayıtında bile bir ton kağıt imza atılıyor. bide 18 yaş altısın anne babanın vekalt tarız bişey imzalaması lazım bu tüm dünyada böyledir
@Ethereum çocuğu niye kandırıyorsun bilmiyor musun Mars gezegeninde de banka hesabı için yas 15 oldu ya geçen seneb
başka dünya da nasıldır?

reis yapıkrediye git staj için çıkarıcam de anne ve babanın imzasını istiyorlar 1 hafta sonra kart elinde (internetten imkansız bu arada 11 tane imza atıyorsun)agalar 17 yaşındayım banka hesabı kurmak istiyorum en azından ibanım olsun (papara vs istmiyorum) nasıl yapabilirim?
ben satürnden aldım bonus 133₺ ve mezar taşı verdilers9duzfgyusdgftysdgfsd kusura bakmayın yauw mars'da 15 olduğunu bilmiyordum ÇD
oo hemen tel no yu ver bende görüşiyimben satürnden aldım bonus 133₺ ve mezar taşı verdiler