Beyler Azcık Bakarmısınız Önemli

Beyler Bi Tane O*ospu c*cü Instagramdan Kücük Kızları Taciz Edior . Şantaj İle Nude Falan İstiyor . Bi El Atmanızı Rica Ediyorum . Bu Gün Başkasına Yarın Sizin Tanıdığınıza ...

Burası hayır kuruma mı benziyor :d ? Mesajlarında illaki küfür vardır mesajlara basılı tutarak nefret söylemi diye şikayt ettiriyorsun tehdit edilen elemanları ( kendi mesajlarını ger içekmiş olsunlarl ama ) daha sonra prfile aynı şekilde nefret söylemi ile vuruyorsun eğer tutturabilirsin 2 saa tiçeriisnde uçar kolay gelsin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Burası hayır kuruma mı benziyor :d ? Mesajlarında illaki küfür vardır mesajlara basılı tutarak nefret söylemi diye şikayt ettiriyorsun tehdit edilen elemanları ( kendi mesajlarını ger içekmiş olsunlarl ama ) daha sonra prfile aynı şekilde nefret söylemi ile vuruyorsun eğer tutturabilirsin 2 saa tiçeriisnde uçar kolay gelsin
Kendim yapabilseydim istemezdim emin ol :)

Benim düşünceme göre bu çocuk sosyal medya hizmetleri sağlıyor sözde aralarında birşey oldu herhalde buda diyor ki ben senin hesabını kapattıririm falan filan

peki keyfinden sinir olduğun birisinin hesabı olmadığını nerden bilicez? Çoluk çocuk işlerle uğraşmayın. Kanıtlarla konuşun

132,870Konular
3,283,801Mesajlar
318,116Kullanıcılar
lowerswSon Üye
Üst Alt