Takipçi satıcam yardım eder misin?

Arkadaşlar selamun aleyküm, tüm sosyal medya platformlarında (takipçi,beğeni,izlenme vb) satışı yapıyorum ama satıcak yer bulamıyorum, alıcı bulamıyorum nerden bulabilirim...

Arkadaşlar selamun aleyküm, tüm sosyal medya platformlarında (takipçi,beğeni,izlenme vb) satışı yapıyorum ama satıcak yer bulamıyorum, alıcı bulamıyorum nerden bulabilirim? yardımcı olabilir misiniz ya şimdiden teşekkürler.
(itemsatış ve facebook olmasın)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar selamun aleyküm, tüm sosyal medya platformlarında (takipçi,beğeni,izlenme vb) satışı yapıyorum ama satıcak yer bulamıyorum, alıcı bulamıyorum nerden bulabilirim? yardımcı olabilir misiniz ya şimdiden teşekkürler.
(itemsatış ve facebook olmasın)
Smmpanelbul yaz googleye aylık 70 TL Reklam Ver Ordan Müşteri Gelir Panelin Varsa Para Kazanırsın ama para harcaman lazım ciddi kazançlar elde etmek için ben mesela sağlayıcıyım kuruluşum smm panel işinde 2011 den berri panelciyim kendi datam kendi havuzum var servis sağlıyorum türkiyenin %65 İne Globalinde %40 Ina Servis veriyorum Ben Günlük 180K Order Alıyorum Önerim Sana Reklam Çıkarsan Kazanırsın

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,081Konular
3,280,838Mesajlar
318,550Kullanıcılar
sikici11241Son Üye
Üst Alt