@Rotaenez Üye Hakkında Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Kişiden @Rotaenez Instagram hesabı aldım 56k cosova nickli arkadaşın yakın arkadaşıymis herhalde bu benim Arkadaşım bu escrow olsun dedi yolladım paparadan parayı cosova arkadaşa hesabı yolladılar hesabi aldım 11 saat sonra sahibi geri aldı arkadaşa ulaştım iade edicem dedi yeni bir hesap aradan 5 gün geçti mesajlara dönmuyor bir döndü iade etmiyorum dedi :) elinde tutamamissin diylr Duo ekliyorum herşeyi ekledim imkanı yok kendisi Allah herhalde elinde tutmayı çok iyi biliyor neyse ssler aşağıda üyeye gereken yapılsın

Suçlu suçu olmazsa iade yapmamayı başta kabul etmezdi arkadaşlar

sba

1 2 4 8

SOYTARI
Rating - 0%
Hesabı alırken kurucu maili olmadığını biliyordun. Kurucu maili olmayan hesapların gitmesinde satıcının sorumluluğu yoktur. Aynı şey geçen gün Sedat Peker ile senin aranda da yaşandı.
Ayrıca forum yetkilileri dışında esc tutmak yasak. Esc tutmadığın için konu kilitlenecek.
@Mehmet @SkullZ @İbrahim

Rating - 0%
Kişiden @Rotaenez Instagram hesabı aldım 56k cosova nickli arkadaşın yakın arkadaşıymis herhalde bu benim Arkadaşım bu escrow olsun dedi yolladım paparadan parayı cosova arkadaşa hesabı yolladılar hesabi aldım 11 saat sonra sahibi geri aldı arkadaşa ulaştım iade edicem dedi yeni bir hesap aradan 5 gün geçti mesajlara dönmuyor bir döndü iade etmiyorum dedi :) elinde tutamamissin diylr Duo ekliyorum herşeyi ekledim imkanı yok kendisi Allah herhalde elinde tutmayı çok iyi biliyor neyse ssler aşağıda üyeye gereken yapılsın

Suçlu suçu olmazsa iade yapmamayı başta kabul etmezdi arkadaşlar

öncelikle şu konuya açıklılık getiriyim bu arkadaş benim ile arasında bir ticaret geçti, ve hesabı alırken kurucu maili olmadığını söylemiştim. hesapta da duo yani iki faktörlü kimlik doğrulaması aktif hale getirmediği için hesabı sahibi geri aldı hesabı elinde tutamıyorsa arkadaş benim suçum değil. ve ben hiçbir şekilde iade yapmam bu benim suçum değil. haksızsam beni forumdan banlayabilirsiniz

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Hesabı alırken kurucu maili olmadığını biliyordun. Kurucu maili olmayan hesapların gitmesinde satıcının sorumluluğu yoktur. Aynı şey geçen gün Sedat Peker ile senin aranda da yaşandı.
Ayrıca forum yetkilileri dışında esc tutmak yasak. Esc tutmadığın için konu kilitlenecek.
@Mehmet @SkullZ @İbrahim
Ona bakılırsa satış kurallarında hesabın en az 2 ay satıcıda durması gerekiyor . Tam 2 ay durdu da tam satıldığı zaman mı , 11 saat sonra mı gitti hesap ? Yemeyin milleti .

COLLECTOR45 

Backend Developer
Rating - 100%
Kanka geçen gün aynı şey cihan ile Sedat Peker arasında yaşandı. Aynı şey için şikayet konusu açması saçma :d eğer cihan haklıysa o zaman Sedat Peker de haklı amk
Kanka ben kurallardan bahsediyorum kendi dediğim bişey değil letyoudown muydu neydi ondan bot hesap aldım sorun yaşadım hatta o zaman al simmons getirmişti bu kuralı hala var sanırım

• Like
Tepkiler: sba
Rating - 100%
öncelikle şu konuya açıklılık getiriyim bu arkadaş benim ile arasında bir ticaret geçti, ve hesabı alırken kurucu maili olmadığını söylemiştim. hesapta da duo yani iki faktörlü kimlik doğrulaması aktif hale getirmediği için hesabı sahibi geri aldı hesabı elinde tutamıyorsa arkadaş benim suçum değil. ve ben hiçbir şekilde iade yapmam bu benim suçum değil. haksızsam beni forumdan banlayabilirsiniz
aynı şeyi ben yaşadım cihan para iadesi yapmadı :d

Rating - 0%
Ulan Duo açtım kanıtım bile var ınstagram banami ogreteceksin satarken nerede kurucu Maili olduğu yazar nereye yazdin ss at hemen banlayin haksizsin ki banlayin 150 TL fakirj

Rating - 0%
Ulan Duo açtım kanıtım bile var ınstagram banami ogreteceksin satarken nerede kurucu Maili olduğu yazar nereye yazdin ss at hemen banlayin haksizsin ki banlayin 150 TL fab
Ulan Duo açtım kanıtım bile var ınstagram banami ogreteceksin satarken nerede kurucu Maili olduğu yazar nereye yazdin ss at hemen banlayin haksizsin ki banlayin 150 TL fakirj
haksızsam banlasınlar usta

Rating - 0%
Malmisin Olum sen benmi Duo acamicam kanıtı hayla elimde Duo mobilde duruyor hesap velet seni

Rating - 0%
HAKSİZSAM BANLASİNLAR USTA

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rating - 0%
HER BOKU YAPIN YAPIN BENİ BANLASİNLAR HAKSİZSAM DİYİN SİZ NASIL PEZEVENK OLDUNUZ. 150 TL TOKATLAMAYA BENZEMEZ BU İŞLER 150 TL PARA BİLE DEĞİL KÖPEK HETİF KENDİNİ KÜÇÜK DURUMA DÜŞÜNÜYORSUN SUÇLUSUN MESAJA 6 GÜN DÖNMEDİN SUÇU KABUL ETTİN BİR NEVİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,558Konular
3,269,182Mesajlar
315,410Kullanıcılar
BatenosSon Üye
Üst Alt